Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Online Licențe  (Program de Licență) Programe în Resurse umane 2023

8 Online Program de Licență Programe în Resurse umane 2023

Prezentare generală

Ca o parte integrantă a aproape tuturor întreprinderilor şi organizaţiilor din întreaga lume, Resurse Umane disciplină specializată în achiziţia, instruire, suport şi de retenţie a personalului. O diplomă în resurse umane program online, va oferi studenţilor cu o înţelegere mai profundă a unora dintre cele mai importante aspecte ale acestei discipline, cum ar fi managementul strategic al resurselor umane, dezvoltare, formare, calificare controlul, identificarea talentelor de top, de retenţie, de remunerare şi mai mult. Absolvenţii cu un grad Bachelors în resurse umane vor fi calificat pentru a evalua, cuantifica si califica valoarea capitalului uman într-o organizaţie şi va recunoaşte, de asemenea, avantajul de a acţiona ca un partener de afaceri interne de management superior.

Studiu pentru o licenţă de on-line de Resurse Umane deschide uşile profesionale, furnizarea de cunoştinţe, experienţă şi calificări care aveţi nevoie pentru a lucra în domeniul resurselor umane, în timp ce încă se bucură de confort şi flexibilitate de e-learning.Finalizarea unui Bachelor online în resurse umane se vor califica absolvenţi pentru un număr mare de posturi din sectorul public şi privat, cum ar fi administrator de resurse umane, training si Development Manager, HR Manager, Trainer muncii, resurse umane şi Auditor de Dezvoltare, şi mai mult.

Bachelor online a programelor de resurse umane de mai jos oferă un pas eficient, adaptabil mai întâi spre o carieră interesantă şi plină de satisfacţii în HR. Deci, faceţi clic de mai jos pentru a afla mai multe!

Citeste mai mult

Filtre

  • Program de Licență
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu