Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Online Licențe  (Program de Licență) Programe în Ospitalitate 2023

2 Online Program de Licență Programe în Ospitalitate 2023

Prezentare generală

Studenții care caută un mod flexibil pentru a obține o educație ar putea fi potrivite pentru programe de grad on-line. Astfel de programe ar putea cere elevilor să scrie un anumit număr de ori, în discuțiile din clasă sau de lucru complet cu alți elevi să demonstreze participare.

Ce este un burlac on-line în domeniul ospitalității? instructori de program ghida adesea oamenii de știință cu privire la aspectele mai fine ale managementului, customer service și de marketing, deoarece acestea se referă la sectoarele de agrement, ospitalitate și de afaceri de călătorie. Exemple de nume de curs includ Principii de management etic, Analytics și Tehnologie, Ospitalitate Management și Marketing în mediul global. Ar putea fi, de asemenea, oportunități pentru ca elevii să se specializeze într-un domeniu specific, cum ar fi dezvoltarea de jocuri de noroc sau de destinație turistică.

Unul dintre motivele să se înscrie într-un program de ospitalitate este de a învăța cum să aibă grijă de oaspeții de la diferite medii de cazare și spații de divertisment și de ospitalitate.Cursurile sunt în mod obișnuit proiectate pentru a modela participanții la program în manageri competenți și lideri în domeniul ales.

În ceea ce privește cât de mult un savant se poate aștepta să-și petreacă în timp ce câștigul salarial un grad, costul variază în funcție de programul specific, numărul de cursuri student ia pe semestru și în cazul în care există taxe de program. Cum se poate contacta biroul de admitere a potențialelor școli și solicitând o estimare este o modalitate buna de a face un plan financiar solid.

absolvenți de succes ale programelor on-line de ospitalitate merge de multe ori să lucreze în management, vanzari / marketing, evenimente speciale și servicii pentru clienți. Exemple de titluri specifice de locuri de muncă includ manager de facilitate, manager de servicii de convenție, specialist în relații publice, cercetător de piață și expert în relații de oaspeți. absolvenți de program ar putea descoperi, de asemenea, oportunități în diferite medii de lucru, cum ar fi aeroporturile, site-uri de internet și producție video.

Dă-cariera ta un apel de trezire dimineata a câștigat un grad on-line.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Program de Licență
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu