Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Online Program de Licență Programe în Afaceri internaționale 2024

12 Online Program de Licență Programe în Afaceri internaționale 2024

Prezentare generală

Internaţional de afaceri se referă la numărul tot mai mare de tranzacţii care au loc între naţiuni, dincolo de graniţele politice de către companii şi organizaţii internaţionale. Odată cu creşterea globalizării, de scăderea tarifelor, a cotelor şi interdicţiile care limitează anterior comerţul internaţional, precum şi comunicarea deschisă ne oferit de internet, o diplomă în International Business este un grad în timp util şi valoros pentru a continua. Licenţiat în Afaceri Internaţionale online, elevii vor invata despre funcţiile esenţiale de afaceri, şi modul în care cele de schimbare în cadrul organizaţiilor internaţionale. Aspectele specializate ale modelelor de afaceri internaţionale, cum ar fi de import şi export, transport, acordarea de licenţe, franchising, operatiuni la cheie, investiţii directe, contracte de management, de externalizare şi de anumite mecanisme de control vor fi, de asemenea, incluse în programele de licenţă în afaceri internaţionale.

Elevii din programele de licenţă on-line în Afaceri Internaţionale se vor bucura de mai multe avantaje, ca parte a metodei de e-learning. Flexibilitate, comunicare deschisă şi posibilitatea de a avea colegii internaţionale şi profesorii sunt cateva din beneficiile de a studia online, International Business.

Dacă sunteţi interesat în procesul de învăţare mai multe despre cum puteţi îmbarca pe o carieră plină de satisfacţii în Afaceri Internaţionale, prin unul dintre programele de licenţă acreditate în Afaceri Internaţionale online, enumerate mai jos, apoi defilaţi în jos pentru a obţine mai multe informaţii de azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • BA
  • Program de Licență
  • BBA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu