Keystone logo

4 Online Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Legea proprietății intelectuale 2024

Filtre

Filtre

  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Legea proprietății intelectuale
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Legea proprietății intelectuale

Ce este legea proprietății intelectuale?

Dreptul proprietății intelectuale este domeniul dreptului care se ocupă cu protecția creațiilor minții, cum ar fi invențiile, operele literare și artistice și simbolurile și denumirile folosite în comerț. Aceste creații sunt numite „proprietate intelectuală” deoarece sunt produse ale intelectului. Legea proprietății intelectuale include legea dreptului de autor în sensul că protejează eforturile creative; cu toate acestea, legea proprietății intelectuale se extinde dincolo de expresia audio și vizuală protejată prin drepturi de autor pentru a include expresiile de idei.

Ce cariere sunt disponibile studenților în dreptul proprietății intelectuale?

Dreptul proprietății intelectuale este un domeniu specializat al dreptului care oferă multe oportunități de practică. Avocații specializați în dreptul proprietății intelectuale pot lucra în practică privată, pentru o agenție guvernamentală sau pentru o mare corporație. Unele titluri tipice de locuri de muncă includ avocat în brevete, avocat în mărci comerciale și avocat în drepturi de autor.

De ce este important să studiezi dreptul proprietății intelectuale?

Legea proprietății intelectuale este importantă deoarece ajută la protejarea creațiilor minții. Acest domeniu de drept oferă oamenilor dreptul legal de a controla modul în care este utilizată proprietatea lor intelectuală și poate ajuta la prevenirea altora să folosească ilegal sau să-și asume creditul pentru munca cuiva.

Ce voi studia în timpul licenței în dreptul proprietății intelectuale?

Ce voi studia în timpul licenței în dreptul proprietății intelectuale?

În timpul unei diplome în dreptul proprietății intelectuale, veți învăța despre diferitele tipuri de proprietate intelectuală, cum să protejați fiecare tip și cum să rezolvați litigiile legate de utilizarea sau deținerea proprietății intelectuale. Veți afla, de asemenea, despre legea dreptului de autor, legea brevetelor și legea mărcilor comerciale. În plus, veți dobândi abilități în cercetare, scriere și advocacy orală.