Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Introducere

Începând cu anul 2013, DMAC (Digital Marketing Academy) a fost o instituție de învățare online, specializată în a ajuta studenții din SUA, Canada și din întreaga lume să se pregătească pentru o carieră în marketingul digital și social media.

Cursul nostru on-line a fost creat de experți în marketing digital și social media, care lucrează zilnic în agenții de marketing digital care sunt împuterniciți să țină pasul cu cele mai recente practici de marketing digital și actualizările din industrie. Cursul a fost creat pentru a oferi o imagine de ansamblu practică, împreună cu o detaliere detaliată a strategiei și a implementării. Acest curs nu are legătură cu teoria, ci cu aplicația din lumea reală.

La DMAC , ne-am propus să creăm o experiență cuprinzătoare de învățare online, care să permită oricărei persoane care completează cursul nostru să lucreze în Digital

Cu toate acestea, înțelegem, de asemenea, că luarea unui curs online detaliat în ritmul propriu poate necesita o cantitate considerabilă de disciplină și concentrare. În consecință, oferim fiecărui student propriul antrenor personal de succes. Antrenorii noștri de succes sunt disponibili studenților în fiecare zi lucrătoare și vor comunica cu elevul ori de câte ori studentul o cere sau când antrenorul consideră că este necesară o îndrumare bazată pe rezultatele studiului și rezultatele testului.

Locații

 • Toronto

  Toronto, Canada

  • New York

   New York, Statele Unite ale Americii

   • San Francisco

    San Francisco, Statele Unite ale Americii

    Întrebări