Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

Introducere

World Executive Education Institute

Cele mai bune calificări online din Reach

WEEI a fost înființat pentru a oferi profesioniștilor oportunități rare de a obține calificări postuniversitare de la universități internaționale de prestigiu. Mentinem parteneriate cu diverse institutii de invatamant superior pentru a livra programe de absolvire online prin intermediul sistemelor tehnologice moderne si pedagogice de ultima ora.

Cu WEEI, studenții se pot conecta și completa munca oricând, cu progresul academic stabilit prin programul propriu și stilul de învățare. Toate programele noastre sunt industriale și relevante din punct de vedere profesional pentru îmbunătățirea societății în general.

Misiunea noastră:

Ne propunem să inspirăm profesioniști din întreaga lume să aspire la învățământul superior. Conștientizarea culturală, comunicarea și conducerea globală sunt punctele noastre forte în acest demers. O mentalitate globalizată este esențială atât pentru creșterea profesională, cât și pentru cea personală. Educația noastră în stil european pregătește studenții cu o conștiință globală bazată pe cosmopolitism.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Programele noastre:

Înțelegem că îi învățăm pe cei care sunt activi în cariera și viața lor profesională. Prin urmare, procesul academic a fost condensat la punctele esențiale care pot fi aplicate atât practic, cât și profesional. Echipa noastră academică proiectează și pune în aplicare cele mai relevante materiale în fiecare curs pentru un progres eficient.

Calitate acreditată:

La WEEI, ne străduim să proiectăm cele mai relevante cursuri industriale care să corespundă cerințelor internaționale ale carierei. Calitatea livrării noastre este aprobată de mai multe repere internaționale. Acest lucru reflectă angajamentul nostru față de studenții și facultatea noastră.

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele academice.

Acreditare

Educația de calitate ar trebui să fie transparentă și aprobată academic de către diverse organisme internaționale. Chiar dacă nu suntem acreditați de către CHEA SUA, instituțiile partenere sunt recunoscute de guvernele lor și autorizate de ministerele lor de educație. De asemenea, WEEI menține în mod independent următoarele repere de calitate. Astfel, calificările sunt bine respectate la nivel global.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Centrul european de certificare independentă în învățare electronică (ECICEL) este o organizație profesională internațională guvernată de Consiliu și ofițeri; a fost creată pentru a spori profesionalismul prin menținerea standardelor programelor la distanță și, de asemenea, îmbunătățirea acestora. După un acord al Consiliului în 2013, procedurile de acreditare ale ECICEL au fost revizuite pentru a standardiza criteriile sale, făcând trimitere la criterii de referință înțelese la nivel național. Președintele, tezaurul și secretarul ECICEL sunt aleși în fiecare an din membri acreditați. Membrii cooptați bine recunoscuți în profesie și membrii care au fost aleși de furnizorii acreditați alcătuiesc consiliul. Consiliul numește grupul acreditat. Membrii comisiei sunt calificați corespunzător cu experiență, independență și expertiză în învățare la distanță și instruire.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Suntem aprobați de Asociația Universității din Europa de Est. EEUA este fondată în 2010 de către universitățile din Europa de Est cu scopul de a dezvolta sistemul de învățământ superior ca reședință globală pentru studenții internaționali. Astăzi, EEUA unește profesioniștii superiori internaționali din întreaga lume și servește ca inițiator, facilitator și susținător al internaționalității superioare în ceea ce privește cooperarea universitară și parteneriate pe termen lung. IUNC a început cu Eurasia și apoi a fost răspândit în întreaga lume. Membrii cunoscuți includ Universitatea de Stat din Moscova, Universitatea de Stat Gomel, Universitatea Federală din Kazan și Universitatea de Stat din Sud-Vest din Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI este certificat de ISO 9001, care este definit ca standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității (QMS). Organizațiile folosesc standardul pentru a demonstra capacitatea de a furniza în mod constant produse și servicii care îndeplinesc cerințele clienților și reglementărilor. Este cel mai popular standard din schema ISO și singurul standard din seria la care organizațiile se pot certifica.

Locații

  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Întrebări