Keystone logo
Winthrop University Online

Winthrop University Online

Winthrop University Online

Introducere

Universitatea Winthrop este o universitate publică, cuprinzătoare, care se angajează să fie printre cele mai bune instituții de acest gen din țară. Când luați în considerare Winthrop, veți găsi un curriculum riguros și o facultate cu experiență, dedicate în întregime valorilor serviciului, excelenței, diversității și creării unei comunități puternice pentru studenți.

Printr-o experiență educațională care îmbină programe profesionale, conștientizare globală și angajament civic, Winthrop vă va ajuta să vă dezvoltați cunoștințele, abilitățile și valorile care vă vor îmbogăți viața pentru totdeauna și vă vor pregăti pentru ceea ce vă ține viitorul.

Repere școlare

 • Acreditat regional de către Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud pentru a acorda bacalaureat, masterat și diplome de specialitate.
 • Fondată în 1886.
 • Oferă atât programe online, cât și campus.
 • Campus frumos lângă Charlotte din Rock Hill, Carolina de Sud, cu arhitectură neo-georgiană listată în Registrul național al locurilor istorice .
 • Centrat în comunitate și foarte apreciat pentru contribuțiile sale la binele publicului.

Clasamente și recunoaștere

 • Clasat pe locul 8 printre universitățile publice din sud și cel de-al 19-lea cel mai bun colegiu pentru veterani de către US News & World Report
 • Clasat pe locul 74 din 673 de instituții pentru contribuția sa la binele public de către Washington Monthly
 • Clasat printre „Cele mai bune din sud-est” de The Princeton Review

Populația studențească

 • Înscriere absolvent: 1.018 (pe baza datelor din toamna anului 2016)
 • Înscrieri universitare: 5.091
 • Raport bărbat / femeie: 30% / 70%
 • Diversitate: 37,5% minorități americane
 • Raport student / facultate: 14 la 1

Acreditare

Universitatea Winthrop este acreditată regional de către Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud pentru a acorda bacalaureat, masterat și diplome de specialitate. În plus, multe programe individuale de la Winthrop dețin aprobări de specialitate de la acreditori din industrie.

Ajutor financiar

Studenții absolvenți pot fi eligibili pentru împrumuturi federale. Pentru a aplica, elevii trebuie să trimită un FAFSA folosind codul școlar al lui Winthrop 003456.

Misiune

Universitatea Winthrop oferă programe personalizate și provocatoare de licență, absolvenți și programe de educație profesională continuă, de calibru național, într-un context dedicat serviciului public către națiune și statul Carolina de Sud. Angajamentul îndelungat al lui Winthrop de a fi printre cele mai bune instituții de acest gen din națiune ghidează continuu misiunea universității.

Bazându-se pe originile sale din secolul al XIX-lea, fiind un colegiu distinctiv pentru femei, Universitatea Winthrop din secolul al XXI-lea atinge statura națională ca o instituție competitivă și distinctă, co-educațională, publică, rezidențială cuprinzătoare, orientată spre valori. Valorile serviciului, excelenței, diversității, comunității și conducerii oferă fundamentul dezvoltării continue a Winthrop și modelează succesul continuu al Winthrop.

Winthrop înscrie un corp de studenți orientat spre realizări, divers din punct de vedere cultural și responsabil social, recrutând studenți a căror prezență adaugă diversitate și îmbogățire. Winthrop se mândrește cu faptul că este o instituție de alegere pentru grupurile în mod tradițional subreprezentate în multe campusuri universitare.

Locații

 • Rock Hill

  701 Oakland Avenue, 29733, Rock Hill

  Întrebări