Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Introducere

WINGS - Wismar International Graduation Services - o companie subsidiară a Universității Wismar (Germania) - oferă programe part-time și studii superioare certificate pentru profesioniști. Programele de studiu sunt oferite în domeniile economiei, tehnologiei și designului prin care puteți obține o diplomă de învățământ public superior, precum licență, diplomă sau masterat. WINGS s-a bazat pe acest aspect și a fost înființat în 2004. Sarcinile principale sunt dezvoltarea, organizarea și comercializarea programelor de învățământ part-time și ulterioare, sub expertiza academică a Universității Wismar.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Universitatea de Științe Aplicate din Wismar: Tehnologie, Afaceri și Proiectare este o instituție de învățământ și cercetare avansată și inovatoare care privește înapoi la peste 100 de ani de excelență academică. Este o universitate internațională care este practică și orientată spre afaceri, cu peste 8.100 de studenți care studiază atât pe campus, cât și prin part-time. Fiecare student part-time este înscris oficial la Universitatea Wismar și este sprijinit extensiv și individual de WINGS.

Datorită mai multor contacte din Europa, regiunea baltică, America, America Latină, Asia și, în special, Asia de Sud-Est, o varietate de caracteristici interculturale pot fi găsite în mod distinct în metodele noastre de cercetare și de predare online. În prezent, există studenți din întreaga lume care participă la programele noastre part-time. Cu peste 5.200 de studenți cu fracțiune de normă, WINGS a devenit unul dintre principalii furnizori de programe part-time pentru profesioniști din Germania.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Burse și finanțare

Locații

 • Wismar

  Wismar, Germania

  • Bangkok

   Bangkok, Thailanda

   • Berlin

    Berlin, Germania

    • Copenhagen

     Copenhagen, Danemarca

     • Barcelona

      Barcelona, Spania

      Întrebări