Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Introducere

De ce să alegeți Universitatea Widener?

La Universitatea Widener, cultivăm cu mândrie medii de învățare provocatoare și diverse din punct de vedere cultural, în care academicienii, conducerea și serviciile sunt pe primul loc. Programele noastre sunt conectate la problemele societale și provoacă elevii să își asume responsabilitatea socială pentru rolul lor în societatea globală actuală.

Fondată în 1821 în Chester, Pennsylvania, Widener este recunoscută la nivel național pentru angajamentul nostru față de angajamentul civic, serviciul și responsabilitatea socială. Universitatea a fost inclusă pe lista de onoare a serviciului comunitar pentru învățământul superior al președintelui SUA cu distincție în fiecare an de la înființarea sa în 2006.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm adevărați lideri care să inspire schimbări pozitive în întreaga comunitate.

Când absolviți o diplomă online de la Widener, sunteți pe deplin pregătiți cu experiența profesională, cunoștințele și impulsul pentru a vă avansa cariera și a conduce în domeniul dvs.

Oferim următoarele diplome online în formatul nostru flexibil și inovator:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Maestru De Asistență Socială (RSM)
  • Asistent medical înregistrat-Bachelor of Science in Nursing (RN-BSN)

Indiferent de program sau profesie, educația Widener pune accentul pe învățarea practică în clase mici, proiecte semnificative de învățare prin servicii și experiență relevantă la locul de muncă.

Ajutor financiar la Universitatea Widener

Ajutor financiar, inclusiv împrumuturi și subvenții federale, este disponibil pentru Widener University Online studenți pentru a ajuta la plata cheltuielilor de educație. Aranjamentele de rambursare a școlii angajatorului pot fi făcute și pentru studenții calificați, cu documentația angajatorului.

Puteți solicita ajutor financiar cu aplicația gratuită pentru ajutor federal pentru studenți (FAFSA). Codul Universității Widener este 003313.

Locații

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Întrebări