Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Introducere

Cine suntem noi

Rădăcinile europene

Westfield Business School revine în anul 2000 când Javier Rivera, Ph.D. de la Stanford și IE profesor del IE, și Victor Ros, inginer naval și MBA de la IESE, care au fost atunci profesori la Instituto de Empresa din Madrid. Acestea au coincis în necesitatea de a permite oricărei persoane să acceseze o nouă educație integrală de management, punând noi tehnologii disponibile și perturbând virtualizarea în slujba învățării. Acesta este modul în care se naște o metodologie combinată în Madrid, Spania, cu intenția de a deveni o școală de referință în domeniul educației manageriale online, o școală cu maeștri de cea mai înaltă calitate și un MBA, înlocuind programele tradiționale față-în-față.

În acest fel, ne-am stabilit ca o școală a unui pionier în afaceri în oferirea de programe online.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

O traiectorie marcată de angajamentul studenților noștri

Instituția, conștientă că este un mediu mai deschis și internațional în lume în materie de predare și management, a evoluat furnizând noi modele, adaptându-se la această nouă modalitate de realitate antreprenorială, menținând în același timp valori umaniste clare și înțelegând că este în oameni că se află cea mai remarcabilă valoare, alimentând-o cu efortul și munca grea și ajutându-se cu schimbările necesare pentru a construi mai multe societăți și medii antreprenoriale care să genereze valoare adăugată.

Istorie

În 2009, se ia decizia de a crea o Școală de Afaceri în Statele Unite, o țară care este un referent la nivel mondial în educație și formare universitară de înaltă calitate; în cadrul unui cadru concurențial competitiv, transparent și exigent. Aceasta implică acceptarea canonului de valoare și cerere care reglementează educația universitară în Statele Unite.

În 2012, această nouă Școală de Afaceri oferă programe educaționale în conformitate cu o metodologie provocatoare, așa cum este cazul Universității Harvard, sub licența Comisiei pentru educație independentă (CIE) de la Departamentul de Educație din Florida. Această entitate reglementează și supraveghează îndeplinirea standardelor de calitate, a conținutului, a facultății și a gradului de angajare cu elevii.

În 2014, datorită calității în programe, CIE ratifică licența nr. 4569, care permite ISEAD Business School să ofere programe de masterat și MBA cu diplomă și recunoașterea academică americană.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Misiune si viziune

Oameni, Planetă, Profit

Westfield Business School este de a educa ființele umane axate pe linia triplu, cu capacitatea de a influența rezultatele afacerii, generând simultan un impact pozitiv asupra oamenilor, societății și planetă.

Locații

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Întrebări