Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introducere

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Western Iowa Tech Community College este un colegiu comunitar cuprinzător, susținut public, care deservește județele Iowa Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth și Woodbury, care au o populație combinată de aproximativ 180.000. Un consiliu de administrație format din nouă membri oferă guvernanță pentru Western Iowa Tech Community College. Membrii consiliului sunt aleși din cele nouă raioane din zona de servicii din șase județe. Colegiul este acreditat de Asociația Centrală Nord a Colegiilor și Școlilor și este reglementat de Departamentul de Educație al Statului Iowa.


Este online pentru mine?

Cu cursurile online din Western Iowa Tech, studenții pot alege dintre sute de oferte de cursuri. Puteți câștiga credite universitare sau chiar unele diplome întregi în unele cazuri. Tot ce aveți nevoie este un computer și acces la internet, doar conectați-vă și urmați instrucțiunile. Suportul tehnic este disponibil 24/7. Studenții pot pune întrebări instructorului, pot susține teste, pot accesa note și pot lua parte la discuții pe subiecte, toate online, oriunde.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

Misiunea WITCC

Fiind un colegiu comunitar cuprinzător, misiunea noastră este să oferim educație de calitate și să îmbunătățim economic comunitățile pe care le deservim.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Valori și principii directoare

 • Învățarea studenților - Apreciem creșterea personală, intelectuală și ocupațională a studenților noștri.
 • Calitate - Suntem dedicați instruirii și serviciilor de calitate pentru a maximiza succesul elevilor și satisfacția angajatorului.
 • Acces - Oferim acces la colegiu prin abordarea nevoilor studenților legate de timp, locație și costuri.
 • Diversitate - Respectăm diferențele individuale și ne străduim să satisfacem nevoile diverselor noastre comunități.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții - Promovăm învățarea pe tot parcursul vieții pentru dezvoltarea personală și profesională.
 • Libertate academică - Suntem dedicați schimbului liber de idei și informații care promovează creșterea noastră ca instituție de învățământ.
 • Guvernare comună - Credem în guvernare comună și încurajăm angajații și studenții noștri să contribuie la dezvoltarea colegiului.
 • Eficiență și eficacitate - Suntem dedicați îmbunătățirii continue și responsabilității fiscale în cadrul programelor noastre educaționale și al serviciilor colegiului.
 • Dedicare - Apreciem un loc de muncă care promovează respectul reciproc și cooperarea dintre Colegiu și angajați.
 • Integritate profesională - Suntem dedicați standardelor înalte de etică și integritate în relațiile noastre, activitățile noastre profesionale și îndeplinirea atribuțiilor noastre.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Inițiative strategice

Vom îmbunătăți conexiunile dintre cursanții noștri, comunitățile noastre și colegiul lor prin:

 • Experiența cursanților - Promovarea unei experiențe personalizate a cursantului, care promovează accesul, implicarea și succesul prin colaborarea în cadrul și între departamente.
 • Conexiuni comunitare - Anticiparea și răspunsul la schimbarea nevoilor educaționale și a forței de muncă din comunitățile noastre.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Locații

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Întrebări