Keystone logo
West Coast University Online Master în informatică medicală
West Coast University Online

Master în informatică medicală

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de masterat online al Universității West Coast în informatică medicală ajută la pregătirea studenților pentru o carieră în dezvoltarea și gestionarea tehnologiei informației din domeniul sănătății, încorporând instrumentele și abilitățile pentru a proiecta și îmbunătăți utilizarea informaticii în practică, educație, administrație și cercetare.

La WCU , nu ești singur. WCU vă oferă sprijin și îndrumare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale. Cursurile noastre online de masterat în informatică medicală sunt energizante, antrenante și îmbogățite cu conținut video, simulări, teste adaptive și resurse din mers - pentru a vă ajuta să rămâneți conectat oriunde vă aflați. WCU este simplu de navigat și ușor de utilizat. În același timp, vă sprijinim cu acces clar și continuu la instructorii, colegii, serviciile pentru studenți și asistența noastră tehnică 24/7.

MSN Informatică - cursuri on-line specifice vor prezenta studenților diversele roluri și responsabilități ale asistentului informaticist, inclusiv implicarea utilizatorilor în sistemele informaționale, dosarele medicale electronice, implementarea sistemului și problemele de răspundere. Studenții MSN Nursing Informaticics vor afla despre problemele etice, legale și sociale care decurg din tehnologia computerizată și sistemele informatice în furnizarea de asistență medicală. Cursurile vor accentua, de asemenea, confidențialitatea pacienților și confidențialitatea și siguranța datelor clinice. Cheia viitorului asistenței medicale este familiarizarea cu ideile emergente și adoptarea proceselor de inovare de succes.

Programul online de masterat în informatică medicală se aliniază cu reforma educațională în domeniul informaticii tehnologice (TIGER), care se concentrează pe reforma educației și dezvoltarea comunității interprofesionale.

West Coast University își susține studenții online după ultima zi de curs. Ne-am angajat să ne ajutăm absolvenții online de masterat în informatică medicală pe tot parcursul carierei.

Oferim asistență continuă în dezvoltarea profesională și a carierei prin ateliere și îndrumări pentru studenții și absolvenții noștri online de informatică MSN Nursing prin intermediul Departamentului nostru de servicii pentru carieră. Suntem parteneri cu profesioniști din industrie și îmbunătățim perspectivele pentru asigurarea unui loc de muncă și obținerea succesului profesional.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Dual Master of Science in Nursing/Master of Business Administration
    • Online USA
  • Dual Master of Science în Nursing / Master of Business Administration (MSN / MBA)
    • Lisle, Statele Unite ale Americii