Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Introducere

West Coast University oferă programe online de asistență medicală și asistență medicală concepute de profesioniști care lucrează.

În domeniul asistenței medicale, este important să rămânem la curent cu tendințele și tehnologiile în schimbare. La West Coast University, ne îmbogățim cursurile online de asistență medicală cu conținut video, cărți audio, simulări, teste adaptive și resurse din mers pentru a vă ajuta să rămâneți conectat oriunde vă aflați. Fiecare dintre programele noastre online de asistență medicală vă ajută să vă pregătiți cu cunoștințe și abilități îmbunătățite pentru a răspunde nevoilor evolutive ale sistemului de sănătate.

Am structurat programele noastre de asistență medicală online pentru a se potrivi stilurilor de viață ocupate ale profesioniștilor care lucrează, cu toate cursurile online prin intermediul clasei noastre interactive online.

La West Coast University, îmbrățișăm un parteneriat de învățare centrat pe studenți, care duce la succes profesional. Oferim educație transformativă într-o cultură a integrității și responsabilității personale. Proiectăm programe sensibile la piață prin colaborarea dintre profesori și profesioniști din industrie. Urmărim continuu modalități mai eficiente și mai inovatoare de a dezvolta competențele și încrederea necesare într-o lume complexă și în schimbare.

Locații

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Întrebări