Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Introducere

O viață de impact începe

Watson Institute este un loc în care liderii antreprenoriali de generație viitoare își pot găsi comunitatea, să-și descopere apelurile și să își accelereze cariera. Oferim instrumente, rețea, mentalitate și curaj pentru următoarea generație de a rezolva cele mai dificile provocări cu care se confruntă lumea, de a lansa cariere de succes și de a duce vieți de impact.

Watson Institute are locații în Boulder, Colorado, la Universitatea Lynn din Boca Raton, Florida și la Universitatea Francisco Marroquín (UFM) din orașul Guatemala, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Acceleratorul Watson din Boulder, Colorado a fost lansat în 2013 pentru a promova activitățile și carierele antreprenorilor de nouă generație, cu impact asupra impactului. Programul Accelerator include pregătire premiată, mentorat intensiv și o comunitate globală de colegi.

Construim acum parteneriate cu universități inovatoare din SUA, America Latină și China pentru a dezvolta programe care să accelereze cariera liderilor antreprenori de generație viitoare.

Watson Institute 223 de cercetători și absolvenți ai Watson Institute din 53 de țări au strâns peste 77,2 milioane de dolari, au creat peste 500 de locuri de muncă parțiale sau cu normă întreagă și au afectat 150.000 de oameni din întreaga lume prin inițiative pe care le ajută să conducă. Elevii Watson au fost selectați pentru Y Combinator, Echoing Green Fellowship și patru au fost numiți la 30 de ani de la Forbes sub 30 de liste. Alumii își continuă educația la Universitatea Harvard, New York University și Princeton University, printre altele.

Watson Institute , Boulder

Accelerația semestrului Watson din Boulder, Colorado este un program pentru studenți, absolvenți recente și studenți de anvergură, cu o inițiativă socială în stadiu incipient, menită să rezolve cele mai dificile provocări cu care se confruntă lumea.

Watson Institute Alumni Stories: Romain Vakilitabar din tocmai. studiouri pe Vimeo.

Experiența Watson Institute

Existăm pentru a servi drept platformă pentru următoarea generație de lideri, antreprenori și inovatori pentru a construi cariere de succes și vieți de impact.

Fiecare element al programului Watson Institute este conceput pentru a oferi liderilor antreprenori de generația următoare formarea intensivă, rețeaua globală, mentoratul angajat și experiență practică pentru a lansa cariere de impact.

Acestea sunt pilonii principali ai fiecărui program al Watson Institute :

Mentorship

Mentoratul catalizează dezvoltarea personală, dezvoltarea leadershipului și succesul antreprenorial, extinzând în mare măsură rețeaua studenților noștri. Din acest motiv, Programul Mentor este un pilon al experienței Watson și a fost clasat constant ca una dintre cele mai de impact părți ale programului nostru.

La Watson Institute , studenții sunt împerecheți cu antreprenori locali dovediți, inovatori și lideri, în funcție de cât de bine se aliniază cu misiunea și competența actuală. Mentorii antrenează studenții prin călătoria lor și îi provoacă să-și crească impactul prin adăugarea de perspective, extinderea rețelei lor, punerea la îndoială a presupunerilor lor și îmbunătățirea viziunii lor asupra lumii.

Profesori de curs de master

Profesorii Watson Master Course sunt cei mai importanți lideri, antreprenori și practicieni din lume care servesc ca antreprenori pe termen scurt în reședință. În fiecare săptămână, un profesor de cursuri de masterat este invitat în campus să își împărtășească călătoria antreprenorială, să ofere o singură mentorată și să extindă rețeaua globală a studenților.

Cursurile de master variază de la o chat intimă de foc la un atelier interactiv și se învârt în jurul partajării celor mai bune practici, precum și învățări și eșecuri. Acest pilon al experienței Watson plasează elevii cot la cot cu lideri și antreprenori împliniți pentru a servi drept modele de inspirație și un ghid de câmp pentru succes.

Antrenament intensiv

Instruirea Watson Institute dezvoltă abilitățile dure și dure necesare pentru a duce o carieră de succes și o viață de impact, inclusiv comunicare transformatoare, leadership, strângere de fonduri, finanțe, grit, empatie și rezistență. Preceptorii sunt echivalentul profesorului Watson Institute , care sunt ei înșiși practicieni, lideri și antreprenori selectați cu atenție, care predau curriculum-ul Watson, se bazează pe o bogată experiență personală și studenți mentori individual.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Locații

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Programe

     Instituția oferă și:

     Întrebări