Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Introducere

Peste 100 de ani de excelență academică

Universitatea Waldorf este o școală prietenoasă, privată de arte liberale, situată central în frumosul Forest City, Iowa. De mai bine de 100 de ani, Waldorf a fost piatra de temelie în viața a mii de oameni, punând bazele solide pentru succes în rândul studenților, familiilor lor și comunității.

De la începutul său în 1903, Waldorf a fost în fruntea inovației academice, deschizând o cale pentru generațiile viitoare. Oferind o litanie de certificate, asociat, licență și programe de masterat, Waldorf are o oportunitate pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața din punct de vedere academic, personal sau profesional.

La Waldorf, credem că o educație cu adevărat completă nu implică doar studii academice, ci și participarea la arte, educație fizică și multe altele. Campusul nostru vibrant este plin de studenți din întreaga lume care au ales Waldorf pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele educaționale.

Facultatea și personalul nostru lucrează individual cu studenții pentru a se asigura că sunt încrezători și capabili să-și atingă întregul potențial, oferind încurajare la fiecare pas al drumului. Indiferent dacă preferați să învățați într-o sală de clasă tradițională sau flexibilitatea de a obține diploma online, vă recomandăm decizia dvs. de a vă avansa viața prin educație.

Bine ați venit la Waldorf. Suntem Războinici!

Cei patru piloni

Acești patru piloni descriu experiența Universității Waldorf: tradiție, pasiune, comunitate și succes. Ele sunt fundamentale pentru istoria lui Waldorf, reflectând prezentul lui Waldorf și aspiraționale la viitorul lui Waldorf.

TRADIŢIE

Fondată în 1903, punctele forte ale Universității Waldorf sunt istoria și un sistem puternic de valori. Fondatorii noștri au apreciat serviciile oferite comunității - și asta nu s-a schimbat. Longevitatea noastră se datorează excelenței academice, tradițiilor solide în artele plastice și unui program larg de atletism. Dar cel mai important, înțelegem această experiență ca un dar de la Dumnezeu care vine cu responsabilitatea de a sluji lumea.

PASIUNE

În trecut și în prezent, studenții noștri fac din Universitatea Waldorf ceea ce este astăzi și ce va fi în viitor. Cu studenți din fiecare stat și din multe țări din campus, Universitatea Waldorf apreciază diversitatea pe care o aduc studenții noștri comunității noastre de învățare și îmbogățirea pe care o aduce tuturor. Îi încurajăm pe studenții noștri rezidențiali să-și urmărească toate pasiunile - extrașcolare, bazate pe credință, axate pe mediul academic sau altfel - pentru că știm că oamenii bine rotunzi excelează. Mulți dintre studenții noștri online știu că acest lucru este adevărat, deoarece jonglează deja cu familia, munca și acum pasiunea pentru a-și atinge obiectivele educaționale.

Facultatea și personalul nostru se mândresc foarte mult cu predarea și servirea studenților noștri. Ei poartă și insuflă valorile, tradițiile și misiunea Universității Waldorf. În sau în afara sălii de clasă, în campus sau online, ne mândrim cu faptul că ne ajutăm studenții să-și urmărească pasiunile, să își atingă obiectivele educaționale și să lăsăm Waldorf cu o bază solidă pentru a-și începe cariera.

COMUNITATE

Situat în inima orașului Forest, Iowa, campusul Universității Waldorf este fundamentul națiunii noastre războinice. Cu o acoperire globală dincolo de campus, comunitatea noastră îmbrățișează unitate și părtășie. De la un prim pas în campus sau vorbind cu un membru al personalului la telefon, studenții întâlnesc instantaneu acel ceva special care este comunitatea Waldorf. Construind amintiri și cunoștințe comune, dezvoltăm o loialitate unică față de mov și aur.

SUCCES

Conducând taxa pentru schimbare de la începuturile sale, Universitatea Waldorf a avut întotdeauna inovația școlară la bază. Abordarea noastră îmbină setarea clasică tradițională cu cele mai recente cursuri online, oferind tuturor studenților noștri - indiferent dacă sunt sau nu în Forest City - o experiență academică care se potrivește nevoilor lor. Studenții noștri sunt războinici din toate punctele de vedere. Definim succesul ca fiind triumful spiritului uman - și ne folosim de succesele noastre pentru a sluji altora.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Programe

    Întrebări