Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Introducere

Fondat în 1897 de Elizabeth Evelyn Wright-Menafee, care abia era mai în vârstă decât unii dintre studenții de astăzi, Voorhees College are o istorie bogată și un viitor strălucit. Suntem un colegiu de arte liberale istoric complet acreditat, care oferă diplome în 12 discipline - un număr care crește pe măsură ce creștem. Prin afilierea noastră de lungă durată cu Biserica Episcopală, Voorhees se concentrează pe dezvoltarea elevilor atât din punct de vedere spiritual, cât și intelectual.

Despre colegiu

Voorhees College este un colegiu de arte liberale, co-educațional, orientat spre carieră, de patru ani, afiliat la Biserica Episcopală și la United Negro College Fund. Voorhees College este pe deplin acreditat de către Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud pentru a acorda diplome de licență. Aflați mai multe despre misiunea Voorhees College .

Istorie

Înființată în 1897 de Elizabeth Evelyn Wright Menafee, Voorhees College avut întotdeauna misiunea de a oferi tuturor studenților o educație generală cuprinzătoare de calitate, împreună cu educația profesională, într-o tradiție a artelor liberale centrată pe valoare. În plus, Voorhees College fost primul Colegiu și Universitate din punct de vedere istoric negru din Carolina de Sud acreditat de Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud. Aflați mai multe despre istoria Voorhees College .

Locații

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Întrebări