Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Introducere

La Vedere Institute , credem că educația ar trebui să fie transformatoare, nu doar informativă.

Ne străduim să dăm putere studenților noștri să devină lideri în domeniile lor și să aibă un impact real în lume.

Vedere Institute a fost creat de lideri inovatori și avansați, care au recunoscut nevoia de educație postuniversitară de specialitate și cursuri de dezvoltare profesională. Ei au imaginat o soluție care să ofere programe de învățare extrem de relevante, practice, actuale și axate pe rezultate. Având în vedere acest lucru, au înființat Vedere Institute , pentru a reduce decalajul din industria educației și pentru a oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a excela în domeniul ales.

La Vedere Institute , credem că educația are puterea de a schimba vieți și de a inspira progres. Este un instrument indispensabil care poate modela societățile și ne angajăm să oferim studenților noștri cele mai bune experiențe de învățare posibile. De aceea ne străduim să oferim oportunități educaționale excepționale tuturor elevilor, indiferent de mediul lor. Suntem pasionați de împuternicirea indivizilor prin educație și credem că programele noastre pot fi un catalizator pentru schimbări pozitive în lume.

Salutați Vedere Institute

Vedere Institute a fost înființat de lideri inovatori și ambițioși care au recunoscut nevoia de educație postuniversitară de specialitate și cursuri de dezvoltare profesională. Ei au imaginat o soluție care să ofere programe de învățare extrem de relevante, practice, actuale și axate pe rezultate. Având în vedere acest lucru, au înființat Vedere Institute , pentru a reduce decalajul din industria educației și pentru a oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a excela în domeniul ales.

Ne concentrăm pe furnizarea de educație care se aliniază cu cele mai solicitate sectoare și abilități, asigurându-ne că studenții noștri sunt bine echipați pentru a profita de oportunitățile economice. Credem că, oferind o educație care pregătește studenții pentru viitor, contribuim la formarea unei societăți care este rezistentă și gata să prospere. Scopul nostru este să dăm indivizii putere să-și atingă întregul potențial și să aibă un impact pozitiv în lume prin educație.

Oferim abilități și cunoștințe avansate profesioniștilor cu experiență și liderilor aspiranți. Programele noastre sunt concepute pentru a împuternici indivizii să conducă schimbarea și transformarea în cadrul organizațiilor și comunităților lor. Curriculumul nostru este construit pe cea mai recentă teorie academică predată de profesori de top și practicieni de top pentru soluții practice. Un amestec unic de teorie și practică pregătește absolvenții noștri pentru provocările de astăzi și oportunitățile de mâine.

Ca student la Vedere, vei beneficia de:

 • Un curriculum care este îngrijit cu atenție pentru a vă oferi cunoștințe, abilități și instrumente pentru a vă accelera cariera și a conduce schimbarea și transformarea organizației dvs.
 • Un format de program care vă permite să vă ritmați studiile în modul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră personale și profesionale
 • Un format hibrid de învățare online care oferă echilibrul perfect între flexibilitate și structură
 • O abordare practică a învățării care pune accent pe problemele din lumea reală și aplicarea

Conectarea, împuternicirea și avansarea: abordarea noastră asupra educației

Misiune

Să dezvolte lideri excepționali capabili să conducă schimbarea și transformarea în organizațiile și industriile lor.

Viziune

Pentru a realiza un viitor în care companiile vor valorifica cele mai bune inovații și progrese tehnologice pentru a oferi schimbări pozitive pentru indivizi și societate.

Valorile noastre fundamentale

 • Excelenta
 • Inovaţie
 • Diversitate
 • Integritate
 • Colaborare

Admitere

La Vedere Institute , credem că accesul la educație ar trebui să fie fără granițe. Ca instituție globală, suntem mândri să primim studenți din întreaga lume la programele noastre dinamice și inovatoare.

Studenții internaționali care nu sunt vorbitori nativi vor avea nevoie de o dovadă aprobată a certificatului de engleză, cum ar fi Duolingo, IELTS, ITEP și TOEFL. Echipa noastră de experți de admitere va fi bucuroasă să lucreze cu dvs. în cazul în care nu aveți deja acest lucru.

Burse și finanțare

Vedere Institute oferă burse studenților veniți pe baza unor criterii specifice de selecție, inclusiv performanța academică și nevoia financiară. Toți studenții sunt eligibili să aplice pentru aceste burse. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe.

Locații

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

Întrebări