Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Introducere

De ce V School ?

Rezultate premier

Începând cu prima săptămână de curs, studenții încep să lucreze cu un consilier de carieră pentru a le pregăti pentru vânătoarea de locuri de muncă prin găzduirea de ateliere săptămânale și de la unul la unul pentru a vă pregăti pentru a lovi tablourile de lucru imediat. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a identifica ceea ce doriți din noua dvs. carieră și pentru a vorbi despre potrivirile culturale, pozițiile, negocierea salariilor și despre modul în care să împlețiți setul actual de calificări cu abilitățile tale noi.

Super Transcript

V School Super Transcript este primul instrument inteligent din industrie folosit pentru a evalua abilitățile tehnice, profesionale și de rezolvare a problemelor unui absolvent al taberei de boot. Prin colaborarea directă cu managerii de angajare ai companiilor și organizațiilor de conducere, am identificat și învățat abilitățile exacte necesare pentru a vă ajuta să vă așezați primul loc de muncă în domeniul tehnologiei. Acest document viu este un portofoliu, o transcriere și o scrisoare de recomandare, toate într-o singură dată. Atunci când un angajator este capabil să înțeleagă rapid punctele forte și abilitățile dvs. și să facă imediat o analiză a activității dvs. de portofoliu, este necesar ca jocul de ghicire să nu mai aibă loc în cadrul procesului de interviu. Angajatorii apreciază abordarea directă, susținută de date, iar absolvenții V School se bucură de încrederea pe care o primesc de la a fi ultra-pregătiți pentru interviul de angajare. Câștigați, câștigați.

Viața Immersivă

V School este mai mult decât curriculumul nostru de elită sau instructorii de primă clasă: codificăm, creăm și conlucrăm împreună. Aici ajungeți să învățați noi abilități și să plecați cu o viață cu totul nouă. Aflați ce se poate întâmpla când sunteți cu adevărat scufundați.

carcasă

Ne ocupăm de tot, astfel încât să puteți sta concentrat pe stăpânirea unei noi abilități și lansarea unei noi cariere interesante. Locuința noastră de studenți este situată la câteva blocuri de campus și la o jumătate de stație de tren. Este o experiență concentrată în comunitate, cu camere comune și spațiu de locuit. Fiecare unitate de locuit este dotată cu produse și mobilier pe care studenții trebuie să le trăiască confortabil și să se concentreze asupra educației lor.

Clasele online

Educație din confortul propriei case și a orașului cu V Școli Clasă virtuală de 100%. Destul de diferit de cele mai multe platforme de învățare online, opțiunea de la școală V Vedează direct în sala de clasă, cu programe de instruire live, mentori live, programe de pereche și proiecte reale de grup. E ca și cum ai fi în persoană. Conținutul este același. Instrucțiunea este aceeași. Rezultatele postului sunt aceleași. Ca un avantaj, toți absolvenții au abilitatea de a trăi în fluxul nostru de cursuri virtuale. Indiferent dacă doriți să vă spălați codul înainte de un interviu de angajare, aveți o problemă complexă pe care doriți să o depășiți pe un mentor sau doar dor de camaraderie și de colaborarea clasei V School , platforma virtuală este a ta. Pe măsură ce tehnologia se schimbă aproape zilnic, rămânerea la zi este esențială.

Locații

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări