Keystone logo
© Domus Academy
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Introducere

Universitatea Guglielmo Marconi Italiană este prima universitate on-line, care a fost acreditat de Ministerul Italian al Educației și prima și singura universitate acreditată italian în Statele Unite ale Americii.

Cu peste 14.000 de studenți, Universitatea Guglielmo Marconi este implicat în cercetare și inovație semnificativă, în căutarea dincolo de mediul de învățare tradițional, promovează utilizarea unor soluții inovatoare tehnologice avansate, prin unirea cu activități tradiționale, cum ar fi cursuri, ateliere și seminarii metodologii.

Universitatea luptă pentru a atinge valorile și misiunea satisface nevoile tuturor studenților prin oferirea de diverse oportunități de a studia la universitare si post-universitare cu ore flexibile, înscriere continuă, cursuri online, laboratoare virtuale și simulare. Activitățile noastre de cercetare sunt sprijinite de laboratoare bine echipate, biroul nostru de producție și Marconi Studios Arte Cinematice, în cazul în care elevii pot aplica cunoștințele lor și să câștige experiență de formare practică.

model educațional

100% on-line

Modelul educațional este de 100% online si este implementat printr-un campus virtual modern. Toate activitățile pot fi efectuate de oriunde doar cu acces la internet prin intermediul unui computer sau dispozitiv mobil:

 • Fiecare elev poate alege cel mai bun timp pentru a studia fără a neglija activitățile lor de zi cu zi.
 • Odată conectat la campus, studenții au acces la resursele digitale pentru studierea și instrumente pentru a comunica cu profesorul sau colegii lor.
 • Toate progresele elevilor este evaluată direct prin campus virtual.

iPad ca un instrument de studiu

Fiecare elev primește la domiciliu de generație următoare iPad ca un instrument de studiu. IPad se poate conecta confortabil la campus și accesa diverse cărți electronice atent selectate de către profesori și alte resurse necesare pentru cursurile.

Evaluare

Pentru a asigura calitatea programelor, elevul este evaluat săptămânal prin diferite activități:

 • Forum de discuții
 • Elevii discuta problemele ridicate sau pentru a analiza reala studiu de cazuri de către profesor.
 • sarcini
 • Fiecare sarcină este calificat personal de instructor curs.
 • teste online
 • Testele sunt calificate în mod automat de către campusul virtuale astfel încât studenții să poată ști imediat succesele lor.

profesori internaționali

Toți profesorii au pregătire de specialitate academică în domeniul fiecărui curs, o vastă experiență de muncă și experiență internațională.

Fiecare videoconferințe curs cu profesori, în care se oferă studiul și îndoieli sunt rezolvate elevii sunt făcute.

Monitorizarea și sprijin în curs de desfășurare

procesele educaționale îndeplinesc standardele riguroase de calitate academică și studenții au o monitorizare permanentă și să sprijine procesul de învățare, realizat de o echipa de profesionisti de la Centrul de Servicii Student.

Locații

 • Rome

  Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Întrebări