Keystone logo
Utica University Online Certificat avansat de administrator de azil de bătrâni
Utica University Online

Certificat avansat de administrator de azil de bătrâni

Utica, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

May 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Certificatul online de studii avansate – Administrator de azil de bătrâni se concentrează pe management și subiecte de îngrijire a sănătății pe termen lung pentru a îndeplini cerințele academice pentru a fi autorizat ca administrator de azil de bătrâni. Absolvenții pot obține licența de stat* și pot lucra în administrarea azilului de bătrâni în îngrijire pe termen lung, viață asistată, facilități de îngrijire calificată și multe altele.

De la aspecte etice și juridice la finanțe, gerontologie și managementul resurselor umane, programul nostru de certificat online de 15 credite va acoperi fiecare aspect necesar pentru a vă pregăti pentru cariera. Veți fi echipat pentru a distinge între problemele sociale, biologice și psihologice ale îmbătrânirii și veți demonstra o înțelegere a proceselor de management utilizate în casele de bătrâni. Acest program este conceput pentru cei care urmăresc o licență de administrator de azil de bătrâni*. Creditele din programul de certificat pot fi aplicate și programului nostru de master în administrarea sănătății.

*În unele state, cum ar fi New York, cursurile pentru Utica University Certificatul online de administrator de azil de bătrâni îndeplinesc cerințele de educație pentru a se califica pentru licența de administrator de azil de bătrâni. Solicitanții potențiali ar trebui să se consulte cu agenția de licențiere a statului lor sau să contacteze un reprezentant de admitere la (315) 732-2640 sau gratuit la (866) 295-3106 pentru a verifica cursurile necesare.

Despre Școală

Întrebări