Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Introducere

139710_button2.png


Misiunea USC Rossier School of Education (pronunțat „ross-EAR”) este de a pregăti liderii pentru a atinge echitatea educațională prin practică, cercetare și politici. Lucrăm pentru a îmbunătăți oportunitățile și rezultatele de învățare în mediile urbane și pentru a aborda disparitățile care afectează grupurile marginalizate istoric. Îi învățăm pe studenții noștri să prețuiască și să respecte contextul cultural al comunităților în care lucrează și să interogheze sistemele de putere care modelează politicile și practicile. Prin gândire și cercetare inovatoare, ne străduim să rezolvăm cele mai dificile probleme educaționale.

USC Rossier School of Education face parte din Universitatea din California de Sud, una dintre cele mai importante universități private de cercetare din lume. Situat în inima orașului Los Angeles, USC oferă studenților un mediu urban bogat în care să învețe, precum și multe oportunități internaționale de cercetare și studiu.

Statistică

La USC, studenții provin din toate cele 50 de state și 110 de țări, inclusiv peste 5.000 de studenți internaționali în fiecare an universitar.

    Locații

    • USA Online

      USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări