Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Introducere

Cine suntem noi

UP Learn Business School LTD a fost creat pentru a satisface nevoile studenților, profesioniștilor și companiilor care doresc să urmeze un curs de limba engleză sau cursuri de marketing online.

Oferim cursuri de afaceri pentru toate nivelurile, cum ar fi programul postuniversitar în marketing digital, resurse umane și coaching de afaceri . Oferim, de asemenea, engleză de afaceri și pregătire pentru examenele oficiale Cambridge ESOL, IELTS, CV și pregătire pentru interviul de angajare. Cursurile noastre live și mixte sunt disponibile și pentru companii, fie online, fie față în față din zona Londrei.

Din 2022, oferim și noul nostru „curs Bootcamp pentru profesioniști și companii”, care vine cu 9 sesiuni live de strategie de marketing pentru a vă ajuta cu afacerea dvs. și pentru a vă atinge obiectivele de marketing foarte rapid.

În prezent, oferim, de asemenea, un master online în management de marketing digital pentru absolvenți și profesioniști în limba engleză și în limba italiană, oferindu-vă să îmbunătățiți abilitățile de marketing digital pentru locuri de muncă și universități.

Avem o echipă profesionistă de profesori nativi de engleză care vă vor ajuta să obțineți cunoștințe de limba engleză 100% direct de acasă.

Cursurile se vor desfășura prin Skype/Zoom sau la ore potrivite cerințelor dumneavoastră, inclusiv în weekend.

Care scoala?

UP Learn Business School LTD a fost fondată în Londra, Marea Britanie în 2018 ca o școală de limbă engleză și apoi s-a specializat în 2019 într-o școală de afaceri cu drepturi depline, menită să ofere formare de înalt nivel, de înaltă calitate profesioniștilor, studenților și companiilor.

Sunt disponibile o mare varietate de cursuri, cum ar fi Masterul în Marketing Digital, fiind deja livrat sub forma unei platforme online și cu participarea studenților internaționali din întreaga lume și cel în Marketing Social și Influencer care vizează atât furnizarea generală. și cunoștințe practice despre cum să devii un adevărat specialist în social media și, prin urmare, un Influencer în industria modei, dar și în alte domenii precum retail, catering și multe alte sectoare de piață. Acum, Influencerul este cea mai obișnuită poziție de muncă și va deveni din ce în ce mai mult în viitor, așa că UP Learn Business School LTD , s-a gândit la o formulă rapidă, eficientă și de nivel înalt pentru a instrui resursele în acest domeniu specific.

Cursul nostru cu fracțiune de normă, cu o durată de 4 luni, îți permite să conciliezi munca și studiul în orele de seară pentru a gestiona totul într-un mod mai flexibil. Pentru cei care au nevoi speciale, oferim și posibilitatea de a construi un Maestru pe măsură pentru nevoile lor.

Oferim studenților noștri soluții flexibile atât din punct de vedere al plății, cât și din punct de vedere al organizării didactice cu cursuri part-time și full-time, în funcție de nevoile personale. Lecțiile noastre sunt foarte interactive și practice, bazate pe viața reală și pe lumea marketingului digital și al influențelor.

De asemenea, organizăm cursuri interne de formare pentru angajații dumneavoastră și pentru o mai mare avansare în carieră.

Ce facem - Pe Zoom

Stilul de viață aglomerat de astăzi nu îți oferă întotdeauna timp să te dedici învățării, hobby-urilor sau intereselor tale.

UP Learn Business School LTD a găsit soluția potrivită pentru dvs. Acum poți să urmezi cursuri online și să înveți engleza sau Marketing direct din confortul canapelei sau al patului tău, în mediul relaxant al casei tale.

Veți primi lecții de înaltă calitate de la profesori nativi de engleză. Profesorul dumneavoastră va fi disponibil până seara târziu, inclusiv în weekend.

Perfect pentru persoanele care au timp limitat și preferă lecțiile online în orice moment, inclusiv în weekend.

Cursurile noastre Zoom sunt în mod normal prima alegere pentru acele persoane care nu au timp să participe la un curs de engleză în timpul săptămânii. Prin urmare oferim acest serviciu până la ora 22 seara.

Folosim platforma noastră LMS dedicată pentru toate cursurile online și pentru a vă permite să descărcați toate materialele de care aveți nevoie, cum ar fi teme, manuale și teme și să vă monitorizați progresul.

Lecțiile noastre sunt predate de vorbitori nativi de engleză, care au o vastă experiență în gestionarea diferitelor niveluri și solicitări specifice. Lecțiile sunt interactive cu toate subiectele abordate, inclusiv gramatica engleză, conversația, ascultarea, vocabularul și vizionarea videoclipurilor pentru a înțelege mai bine situațiile sociale. Nu veți fi dezamăgiți, deoarece profesorii noștri vă vor ajuta să învățați engleza rapid și vă vor oferi cea mai bună calitate la un preț competitiv.

Pentru lecțiile online, veți avea nevoie de o conexiune la internet puternică și de încredere și de un computer desktop sau laptop, notebook sau iPad. Lecțiile sunt posibile pe smartphone-uri, dar nu sunt ideale. Căștile sau căștile și un microfon extern pot fi avantajoase. Va trebui să puteți utiliza Zoom sau o aplicație similară.

Locații

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Întrebări