Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Artă de modă - lecții online
University of Fashion - Online Fashion Design School

Artă de modă - lecții online

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Învățământ la Distanță

* pe an. Va oferim, de asemenea, o rată de abonament lunar recurente de US $ 19.95 pe lună.

Introducere

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați.

Universitatea de modă oferă lecții în toate disciplinele majore de modă: draping, modelarea, modelarea cadrelor CAD, accesorii, cusut, arta modă, tricotaje, afaceri, dezvoltare de produse, prelegeri, artă modă CAD, articole pentru copii și multe altele.

Majoritatea școlilor percep o taxă mare de școlarizare pentru a preda un subiect de modă unic într-o disciplină specială de modă, cum ar fi coaserea sau modelarea. La Universitatea de modă, veți plăti mult mai puțin pentru acces fiecare Moda subiect în fiecare disciplina!

Apasa aici pentru a afla mai multe


Lecții de artă de modă

Desen nostru de moda on-line, de redare și lecții de ilustrație video vor ajuta să-ți dai seama desene pe hârtie și de a face un artist din tine! Fiind capabil de a comunica ideile tale de design altora este un pas important spre a deveni un designer de moda de succes.

Previzualizarea unei lecții tipice UoF Fashion Art

Efectuarea camufliei

Lecții pentru fiecare nivel de competență

ÎNCEPĂTOR

Fie că interesul dumneavoastră este proiectarea pentru femei barbati, tweens, sugari, copii mici sau copii mai mari, totul începe cu a învăța cum să atragă croquis de moda. O moda croquis este o schiță aproximativă folosită ca fundament în desenul de modă și prezintă o cifră ușor alungit comparativ cu proportiile corpului viata reala.

Începe învățarea prin stăpânirea "Femeie frontală prezintă" și "Femeie Contrapposto prezintă" lecții noastre. În continuare, încearcă să atragă "Walking Femeie Pose" și Femeie partea din spate Pose. ". Apoi, trece la pagina noastră "permanent Femeie Relaxat Pose" și "Femeie cap, mâini și picioare" lecții. În cele din urmă, pentru a alege și să termin alte 4 lecții pentru începători care vă interesează, sau care par a fi o provocare, înainte de a trece la secțiunea intermediară.

După ce te simți confortabil cu abilitățile dumneavoastră de desen mână, nu ezitați să se mute la designul nostru asistata de calculator (CAD) lecții. Le veți găsi în secțiunea noastră disciplina CAD. Ne-am expus lecțiile noastre CAD în ordinea în care ar trebui să le urmăriți. Începeți cu prima lecție, apoi face lecția a doua, etc.

Intermediar

Lecțiile noastre Art Intermediare vă va învăța să facă mână desenele. Fiecare lecție vine cu un șablon gratuit croquis descărcați și specimenului, astfel încât, astfel încât să puteți urmări, împreună cu instructorul. Noi vă va învăța, de asemenea, modul în care să găsească propriul stil schițare. Dvs. schițare de stil "Marci" tu si va diferentiaza de alti designeri. Dupa ce a stăpâni cel puțin 6 din lecțiile noastre intermediare, trecem la lecțiile noastre avansate.

AVANSAT

Lecțiile noastre de artă avansată va învăța cum să ilustreze desenele dumneavoastră în guașă ( "vopsea de apă" sau "stropi" în italiană). Descarcati noastre croquis moda gratuite pentru aceste lecții și să urmeze, împreună cu instructorul dvs. pentru a perfecționa tehnicile pe care le introduce aici.

Universitatea de modă oferă multe, multe lecții în Fashion Art. Verificați-le făcând clic pe fila Lecții din pagina noastră de pornire de la UniversityofFashion.com.

Faceți clic pentru a vă abona

Despre Școală

Întrebări