Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Introducere

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre abonarea la Universitatea de Modă

Aflați designul de modă online de la profesioniști

 • Prima și cea mai mare bibliotecă online de design și modă de afaceri online din lume
 • Lecție predată de profesori de colegiu de modă și profesioniști din industrie
 • Abonați-vă și bucurați-vă de acces nelimitat la peste 500 de lecții video care predau toate aspectele designului de modă
 • Accesați site-ul web al Universității de modă la UniversityofFashion.com pentru a naviga prin previzualizările disponibile pentru toate lecțiile și pentru a vedea numeroasele caracteristici speciale de pe site

Cum functioneaza

Lucrăm prin abonament. Când vă abonați la Universitatea de Modă, aveți acces imediat la cerere la toate cele peste 500 de lecții din 13 discipline de modă diferite. Îi poți urmări oricând, de oriunde. Majoritatea școlilor percep o taxă de școlarizare separată pe curs. Aceste taxe pot adăuga până la câteva mii de dolari înainte de a absolvi. În plus, trebuie să călătorești fizic la sălile de clasă ale școlii pe parcursul mai multor ani pentru a afla ce trebuie să știi. Dar, cu Universitatea de Modă, pentru doar 189 USD, vă puteți bucura de accesul la un an întreg la toate cursurile noastre (peste 500) și puteți învăța designul modei din orice locație la fel de repede sau cât de încet doriți.

Lecții produse profesional

Biblioteca Universității de Modă conține sute de lecții care demonstrează fiecare fațetă a afacerii modei și a designului de modă, de ex. Draperii, modelare, artă de modă, dezvoltare de produse, CAD, cusut, afaceri de modă, tricotaje, prelegeri și multe altele. Lecțiile noastre sunt organizate de începători, intermediari și avansați, atât pentru educarea studenților la modă începători, cât și a designerilor de modă experimentați, profesioniști și a canalelor de acasă care doresc să își extindă abilitățile.

Predat de profesioniști, niciodată amatori

Lecțiile noastre sunt predate exclusiv de profesori de facultate de modă și profesioniști din industria modei.

Lecții ușor de urmat

Lecțiile noastre video explică cum să faci totul singur, pas cu pas. Unele dintre videoclipurile noastre sunt scurte, de exemplu, aproximativ 10 minute. Dar, alții aleargă o oră și jumătate. Majoritatea lecțiilor noastre durează în medie 30-40 de minute.

Intreaba-ne orice

Dacă aveți întrebări în timp ce ne urmăriți lecțiile sau dacă întâmpinați o problemă în timp ce lucrați la unul dintre proiectele noastre, scrieți-ne! Site-ul nostru web oferă un formular simplu de contact. Aproape întotdeauna răspundem la întrebările elevilor noștri în decurs de 24 de ore, chiar și în weekend.

Instrumente și consumabile

Toate lecțiile noastre vin cu o listă cu consumabilele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea proiectul prezentat al lecției. Dacă nu sunteți familiarizați cu un instrument necesar sau nu aveți unele sau toate consumabilele de care aveți nevoie, avem o pagină Instrumente de design de modă care explică cum arată și ce face fiecare instrument și care oferă diverse modalități de a cumpăra ce ai nevoie.

Demonstrații clar vizibile

Lecțiile noastre sunt produse profesional într-un studio mare, bine iluminat, folosind videografi profesioniști și tehnicieni de sunet care operează o cameră de înaltă calitate, echipamente de iluminat și înregistrare. Toate lecțiile noastre sunt predate din perspectiva designerului, adică uitându-vă în jos la munca dvs. așa cum ați face atunci când creați ceva, voi înșivă. Acesta este un mod mult mai bun de a învăța decât să urmăriți o demonstrație în fața dvs., unde puteți vedea ce face profesorul doar dintr-o perspectivă înapoi sau „răsturnată”.

Subtitrări și transcrieri

Toate lecțiile noastre pas cu pas includ o transcriere completă, astfel încât să puteți citi exact ceea ce a spus instructorul în lecție. Toate videoclipurile noastre includ, de asemenea, subtitrări opționale pentru a le face mai ușor de înțeles.

Calitate audio excelentă

Toate lecțiile noastre sunt produse cu o piesă vocală separată, temporizată pentru a corespunde exact acțiunilor unui profesor pe ecran. Puteți oricând să auziți și să înțelegeți fiecare pas dintr-o lecție a Universității de Modă. Nu pauze lungi, plictisitoare. Fără greșeală. Fără restituiri.

Multe resurse utile de modă

Multe dintre lecțiile noastre vin cu fișiere utile, descărcabile, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine conceptele cheie, să faceți calcule dificile de măsurare sau să vă personalizați proiectul pentru modele de dimensiuni diferite.

Mulți dintre abonații noștri sunt înscriși în prezent la o școală de modă

Suntem un mare susținător al școlilor de modă. Dacă ați ratat vreodată o clasă cheie, atunci știți că este aproape imposibil să reconstruiți această demonstrație, chiar și atunci când împrumutați biletele unui prieten. Cuvintele scrise pur și simplu nu pot descrie toate mișcările fizice complexe folosite de un instructor în timp ce confecționează o îmbrăcăminte. Dar, Universitatea de Modă te poate ajuta cu adevărat aici! Șansele sunt, avem o lecție care este aproape de a arăta exact ceea ce a demonstrat profesorul dvs. la curs.

Abonații noștri adoră abilitatea de a reda lecțiile noastre mereu, urmărind ce face instructorul și fac apoi aceiași pași, ei înșiși, folosind propriile țesături și instrumente. Studenții noștri serioși repetă ceea ce a făcut instructorul într-una din lecțiile noastre de mai multe ori până când stăpânesc cu adevărat abilitatea predată. Aceasta poate fi diferența dintre a obține un A sau un C atunci când termenul se termină. Multe mii de studenți de la cele mai bune școli de modă din lume au vizionat lecțiile noastre pentru a-și completa educația formală de modă și pentru a-i ajuta să își asigure temele și proiectele speciale.

Certificate și diplome

Nu acordăm certificate sau diplome oficiale. Mulți dintre studenții noștri lucrează deja sau frecventează o școală de modă, cu normă întreagă. Mulți dintre studenții noștri se abonează la Universitatea de Modă, astfel încât să poată lucra ulterior pentru ei înșiși în propria afacere de design. Alți studenți ai Universității de Modă trăiesc prea departe de o școală de modă bună pentru a putea participa la ea sau au copii de care să aibă grijă și pot învăța moda doar noaptea sau în weekend, sau pur și simplu nu își pot permite costurile de a merge la o școală obișnuită. Oferim acestor studenți un mod mult mai accesibil și mai flexibil de a învăța designul modei. Cu toate acestea, abonații noștri pot folosi în continuare instruirea noastră pentru a obține de la locuri de muncă tradiționale. Studenții Universității de Modă își demonstrează competența angajatorilor arătându-le angajatorilor scorurile de îmbrăcăminte pe care și le-au confecționat singuri folosind lecțiile noastre. Aceasta este o dovadă de competență mult mai bună decât o bucată de pergament.

Rezumatul beneficiilor

 • Bucurați-vă de acces nelimitat la o bibliotecă care conține multe sute de lecții video de design de modă, toate predate de creatori de modă profesioniști
 • Aflați orice oră din zi sau din noapte, pe computere, smartphone-uri sau tablete, în orice locație
 • Vă puteți consolida învățarea citind transcrierile complete ale lecției
 • Obțineți răspunsuri rapid la întrebările dvs. Avem un personal de designeri cu modă experimentați, gata să vă răspundă la întrebări și să vă rezolve problemele.
 • Obțineți o listă cu instrumentele și consumabilele necesare pentru fiecare lecție și, pentru mulți, un mod ușor de a le achiziționa
 • Creați dovezi vizibile ale abilităților dvs. noi pentru a le arăta potențialilor angajatori și colegiilor de modă
 • Bucurați-vă de numeroase prelegeri de modă, interviuri cu designeri, tururi de companii și muzee și multe altele cu abonamentul dvs.
 • Profitați de numeroasele noastre resurse gratuit cu abonamentul dvs., de exemplu, utilizați dicționarul nostru de terminologie de modă, răsfoiți cărțile, revistele și blogurile recomandate și descărcați croquis-ul gratuit

Cost

Abonamentul nostru anual costă doar 189 USD pe an. De asemenea, oferim o rată de abonament lunară recurentă de 19,95 USD pe lună. În schimb, veți obține acces nelimitat, la cerere, la toate resursele și lecțiile noastre video. Tot! Uită-te în jur pe web. Majoritatea celorlalte cursuri de modă online costă multe sute, dacă nu chiar mii, de dolari pentru o singură clasă! Nu veți găsi niciodată o valoare mai bună decât Universitatea de Modă.

Istoria noastra

Universitatea de Modă a fost fondată și dezvoltată de Francesca Sterlacci. Francesca a absolvit Fashion Institute of Technology (FIT) din New York. Ea a fondat Francesca Sterlacci Ltd, o etichetă de designer de ultimă generație în New York, vândută către Saks, Nordstroms și multe alte magazine de lux din întreaga lume. Apoi a început să predea la FIT și, în cele din urmă, a devenit catedra lor de design de modă. Francesca a scris multe cărți de scriere despre modă, în special „Fashion Leather Design”, „Dicționar istoric al industriei modei” și, în 2019, o serie de 3 cărți: „Tehnici de cusut pentru începători”, „Tehnici de modelare pentru începători” și „Tehnici de draping pentru începători”.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre abonarea la Universitatea de Modă

Locații

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Întrebări