Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Resurse umane cu dreptul muncii cu practică profesională online
The University of Law Business School Online

MSc Resurse umane cu dreptul muncii cu practică profesională online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Noul nostru curs MSc Resurse Umane cu Dreptul muncii cu Practică Profesională Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare a studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Masteratul nostru de afaceri online în resurse umane cu dreptul muncii vă va oferi o înțelegere largă a celor mai importante concepte ale managementului resurselor umane, permițându-vă, în același timp, să vă specializați în aspectele juridice ale managementului resurselor umane și ale ocupării forței de muncă, oferindu-vă un avantaj competitiv pe piața muncii. Structurat cu accent pe satisfacerea nevoilor de dezvoltare a industriei și cu un accent puternic pe viitoarea dvs. capacitate de angajare, la finalizarea acestui curs veți fi bine plasat pentru a vă duce cariera la un nivel superior.

Acest curs este acreditat atât de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), cât și de Chartered Management Institute (CMI). Acest lucru înseamnă că, la finalizarea diplomei, veți avea posibilitatea de a aplica pentru o certificare CIPD și o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

MSc Resurse umane și dreptul muncii.

Despre Școală

Întrebări