Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Managementul strategic al afacerilor cu practică profesională online
The University of Law Business School Online

MSc Managementul strategic al afacerilor cu practică profesională online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Noul nostru curs MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Având un accent puternic pe angajabilitatea dvs. viitoare, Masterul nostru acreditat de afaceri online în managementul strategic al afacerilor vă va oferi o înțelegere largă a operațiunilor și a modului în care fiecare zonă de afaceri influențează și influențează pe alta. Veți dobândi cunoștințe aprofundate și înțelegere a aspectelor cheie ale afacerilor strategice și ale managementului într-un context global. Indiferent dacă sunteți manager, consultant, analist sau antreprenor, veți absolvi gata să vă lansați sau să vă accelerați cariera la nivelul următor.

Studenții vor dobândi o bază excelentă în ceea ce privește aspectele cheie ale afacerilor și ale managementului cu care se confruntă întreprinderile în prezent. Proiectat cu contribuția unor profesioniști de succes din domeniul afacerilor și acoperind diferite module, ne vom asigura că veți avea cea mai bună bază pentru cariera dumneavoastră profesională.

Acest program este acreditat cu calificarea Chartered Management Institute, recunoscută profesional, astfel încât, la finalizarea cu succes a programului, puteți aplica pentru o diplomă CMI Level 7 Diploma în Management Strategic și Leadership, precum și pentru diploma dumneavoastră. Acest curs este, de asemenea, oferit ca "Grad acreditat" de către Chartered Institute of Marketing (CiM), ceea ce înseamnă că studenții pot obține calificări recunoscute de industrie într-un ritm accelerat.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2:2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Studenții internaționali necesită în plus un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

Administrare afaceri.

Despre Școală

Întrebări