Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Managementul securității cibernetice cu Practică profesională online
The University of Law Business School Online

MSc Managementul securității cibernetice cu Practică profesională online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Noul nostru curs MSc Cyber Security Management with Professional Practice Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare a studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Această diplomă postuniversitară online este concepută pentru a dota profesioniștii din domeniul afacerilor cu o înțelegere profundă a aspectelor de bază ale securității cibernetice în peisajul nostru tehnologic actual, care evoluează rapid. În special, acest program va oferi abilitățile și înțelegerea pentru dezvoltarea carierei în managementul științei datelor de securitate cibernetică sau orice rol managerial în care evaluarea riscurilor și analiza datelor joacă un rol semnificativ. La finalizarea acestui curs, veți avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă duce cariera la un nivel superior și pentru a vă maximiza câștigurile viitoare.

Acest curs este acreditat de Chartered Management Institute, astfel încât, la finalizarea cu succes a cursului, veți avea opțiunea de a aplica pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership, precum și pentru o diplomă.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

Securitate și management cibernetic.

Despre Școală

Întrebări