Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Management financiar corporativ cu practică profesională online
The University of Law Business School Online

MSc Management financiar corporativ cu practică profesională online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Noul nostru curs MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare a studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Proiectat pentru cei care doresc să urmărească, avansa, sau trece la o carieră în finanțe corporative sau de afaceri, cursul nostru de masterat de afaceri online are un accent puternic pe maximizarea capacității de angajare viitoare. Modulele cursului sunt structurate cu accent pe satisfacerea nevoilor industriei, permițându-vă în același timp să vă dezvoltați abilitățile profesionale. Dacă aveți un fundal numeric și un interes în dezvoltarea unor cunoștințe de specialitate aprofundate și o înțelegere a aspectelor cheie ale managementului financiar corporativ, acesta este cursul pentru dvs.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

Management financiar.

Despre Școală

Întrebări