Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale cu practică profesională Online
The University of Law Business School Online

MSc Guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale cu practică profesională Online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Duceți-vă cariera la nivelul următor cu cursul nostru de masterat online în guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale. Noul nostru curs MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Practică Profesională special pentru a promova oportunitățile de angajare a studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Organizațiile sunt din ce în ce mai mult considerate responsabile pentru deciziile lor de afaceri și se pune tot mai mult accentul pe comportamentele etice și pe responsabilitatea socială a întreprinderilor (CSR). De-a lungul acestui curs, vă veți dezvolta competențele profesionale și veți explora cele mai importante concepte din cadrul guvernanței corporative și al dreptului societăților comerciale, cu accent pe etica afacerilor și pe dilemele etice și juridice din jurul procesului decizional în afaceri.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

MSc Guvernanță corporativă cu dreptul societăților comerciale.

Despre Școală

Întrebări