Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics cu practică profesională online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics cu practică profesională online

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Învățământ la Distanță

* Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £ | septembrie 2024 - iunie 2025

Introducere

Sunteți pasionat de valorificarea puterii datelor? Noul nostru curs MSc Business Analytics with Professional Practice Online este un program de masterat în afaceri cu normă întreagă de 2 ani. Împărtășind primul an de studiu cu MSc Strategic Business Management de 1 an, programul de 2 ani beneficiază de un al doilea an de Professional Practice special pentru a stimula oportunitățile de angajare ale studenților.

Oferind o mai mare flexibilitate decât un an de plasament tradițional, anul nostru de practică profesională vă permite să decideți cum să vă puneți în practică abilitățile. Alegeți o disertație academică, un plan de afaceri, un proiect de afaceri sau de consultanță, sau un plasament plătit în industrie, în funcție de opțiunea cea mai potrivită pentru viitoarea dumneavoastră carieră. (Pentru mai multe informații despre Anul de practică profesională, vizitați acest site ).

Acest curs de afaceri online acreditat și foarte practic a fost conceput cu un accent puternic pe viitoarea dvs. angajabilitate și este ideal pentru cei cu un fundal numeric care doresc să-și perfecționeze abilitățile în aspectele și tehnologiile cheie ale managementului de date, ale inteligenței afacerilor și ale analizei datelor. Acest curs vă va dota cu înțelegerea și abilitățile de a rezolva probleme în medii bogate în tehnologie și de a lua decizii de afaceri bazate pe date.

Acest curs este acreditat de Chartered Management Institute, astfel încât, la finalizarea cu succes a cursului, veți avea opțiunea de a aplica pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership, precum și pentru o diplomă. Acest curs este, de asemenea, oferit ca un "Accredited Degree" de către Chartered Institute of Marketing (CiM), ceea ce înseamnă că studenții pot obține calificări recunoscute de industrie într-un ritm accelerat.

Bucurați-vă de flexibilitate – studiul în campusul nostru online vă permite să lucrați în propriul ritm și în jurul celorlalte angajamente, în termenele stabilite și la ora preferată din zi, cu beneficiul expertizei noastre, experienței și concentrării asupra capacității de angajare.

Cerințe de curs

  • 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență în Marea Britanie, sau calificări echivalente
  • Cerințe internaționale - un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Taxe

  • Octombrie 2023 - iunie 2024: 10.750 £.
  • Septembrie 2024 - iunie 2025: 11.300 £.

Carieră

Analiza afacerilor.

Despre Școală

Întrebări