Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introducere

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Având legături atât de strânse între drept și afaceri, este logic că un specialist în educație juridică este bine echipat pentru a dezvolta o școală de afaceri excelentă.

Cu un accent ferm pe învățarea practică, Universitatea din Școala de Afaceri din Drept își propune să facă studenții angajați și gata să aibă succes la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu de învățare potrivit pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri.

Clasamente și acreditare

Multe dintre programele de afaceri ale Universității de Drept sunt acreditate de prestigiosul Chartered Management Institute (CMI), iar studenții vor beneficia de o diplomă CMI în plus față de diploma lor, la finalizarea cu succes.

Studenții la programe acreditate vor obține, de asemenea, abonament gratuit la CMI pe durata cursului lor și pentru un an după finalizare. Avantajele includ accesul la cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, accesul la portalul de resurse online, sfaturi de la manageri de angajare și acces la comunitatea online de mentorat CMI.

Angajabilitate

Angajabilitatea este în centrul a tot ceea ce facem la școala de afaceri.

Echipa noastră de angajabilitate vă va oferi sfaturi unu-la-unu despre cum să vă angajați cu succes în contactele de afaceri de la recrutorii majori din Marea Britanie, cum ar fi IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care îi veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite organizațiilor, permițându-vă să vedeți în mod direct cum funcționează afacerea în lumea reală.

Conexiuni

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Experiența și experiența noastră ca Universitate de Drept ne-au permis să stabilim conexiuni la nivel mondial în sectoarele juridice și de afaceri și prin aceste conexiuni înțelegem cât de vital este să ai șansa de a te conecta cu potențiali angajatori atunci când începi cariera ta.

De aceea, am dezvoltat relații globale puternice cu companii și angajatori pentru a oferi oportunități excelente de rețea.

Locația din Londra

Programele postuniversitare de la Facultatea de Drept a Universității de Drept sunt predate la Londra Bloomsburycampus din inima centrului comercial al capitalei și într-una dintre cele mai vibrante zone din Londra.

Multe dintre cursurile noastre sunt disponibile și 100% online.

Cursurile noastre

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

Școala de afaceri a Universității din Drept oferă o serie de programe postuniversitare în Marea Britanie, inclusiv:

  • MSc Managementul Strategic al Afacerilor
  • MSc Leadership și Managementul Resurselor Umane
  • Master Marketing Internațional
  • Master Management Financiar Corporativ
  • MSc Global Accounting

De asemenea, oferim cursuri de masterat în administrarea afacerilor (MBA) care au fost dezvoltate pentru profesioniștii din orice disciplină care doresc să avanseze în rolul lor actual sau să își îmbunătățească cariera pentru a progresa în roluri de conducere și conducere.

Oferim două programe care vă permit să vă specializați în drept internațional sau antreprenoriat.

  • Antreprenoriat MBA
  • MBA Drept internațional

Multe dintre cursurile noastre sunt disponibile și 100% online.

Locații

Locații
  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, Regatul Unit

Întrebări