Keystone logo
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Introducere

Centrul de învățare continuă (C3L) înființat în 2006, este un centru de cercetare la Universitatea din Oldenburg. În calitate de institut științific, Centrul pentru învățare continuă (C3L) a fost lider în sectorul de învățământ superior continuu din Germania prin utilizarea unor formate de învățare și învățare inovatoare și în dezvoltarea și aplicarea procedurilor de transfer de credit. Cursurile noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor adulților care lucrează în companii și instituții publice care doresc să-și continue dezvoltarea profesională sau care caută sprijin pentru dezvoltarea programelor de educație continuă la organizația lor. C3L angajează peste 70 de personal de dezvoltare educațională, cercetare și suport pentru învățare, peste 120 de profesori oferind o experiență de învățare de calitate studenților C3L.

138083_download.png

Universitatea din Carl von Ossietzky din Oldenburg a fost fondată în 1973, devenind una dintre universitățile germane din Germania. Scopul său este de a găsi răspunsuri la provocările majore cu care se confruntă societatea în secolul XXI - prin cercetări interdisciplinare și de vârf.

De Pathways de pe campusul Oldenburg sunt scurte: personalul administrativ și academic de lucru personalul universității strâns împreună, folosind o abordare interdisciplinară. Multe sunt integrate în domenii de cercetare speciale, grupuri de cercetare și grupuri de excelență europene.

Universitatea colaborează îndeaproape cu peste 200 de alte universități din întreaga lume și este afiliată și cu instituții non-universitare în domeniile cercetării, educației, culturii și afacerilor.

Universitatea din Oldenburg pregătește peste 13.700 de studenți pentru viața profesională. Oferă o gamă largă de discipline, de la studii de limbă, studii culturale și umaniste până la științe educaționale, artă și muzicologie, științe economice și sociale, matematică, informatică, științe naturale și noile programe de medicină și științe ale sănătății stabilite în 2012 .

138084_download-1.png

Locații

  • Oldenburg

    Carl von Ossietzky Universität Oldenburg, Ammerländer Heerstraße 114-118, 26129, Oldenburg

Întrebări