Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Introducere

University of Wyoming oferă o educație de nivel mondial în mica comunitate din Laramie, Wyoming. Fondată în 1886, universitatea în fiecare an , salută mai mult de 14.000 de studenți din toate cele 50 de state și 90 de țări. Ca universitate de acordare de terenuri, suntem dedicați să deservim statul Wyoming și să producem absolvenți care continuă să fie lideri mondiali. Aici puteți studia totul, de la agronomie la zoologie, justiție penală la teatru și dans.

Viața în Laramie

Când vă înscrieți la University of Wyoming , nu sunteți doar semnarea pentru o educație de mare , la un preț accesibil; deveniți, de asemenea, parte a unei comunități care se mândrește cu faptul că a fost provocat, ridicându-vă la ocazie și îmbrățișând împrejurimile noastre locale. Veți găsi aventuri în aer liber, artă și cultură în cele patru sezoane, un centru plin de viață și o comunitate primitoare în campus.

Suntem autentici

Înrădăcinată în tradițiile Occidentului și înconjurată de munții stâncoși accidentați, University of Wyoming fost fondată în 1886 și este o instituție de cercetare recunoscută la nivel național, care beneficiază de o facultate de experți, cadre universitare de top și facilități de talie mondială.

Suntem conectați

Profitați de dimensiuni mici de clasă, profesori susținători și sprijinul local și de stat de care se bucură singura universitate de patru ani din Wyoming. Și, odată cowboy, întotdeauna un cowboy înseamnă că veți câștiga conexiuni pe viață cu elevii, indiferent de locul în care vă duce călătoria.

Suntem globali

Experimentează lumea ca sala de clasă cu cea mai mare dotare de burse de studii din străinătate a oricărei universități din SUA de patru ani publică. Studenții UW studiază în aproape 50 de țări în fiecare an la 400 de case interne și studiază peste hotarele site-uri .

Suntem aventuroși

Găsiți-vă Wyoming-ul în cele 30 de mile de trasee de schi de fond îngrijite, 300 de mile de trasee de snowmobil și mai mult de 100 de mile de trasee pentru mountain bike, plus pescuit, alpinism, 2,9 milioane de acri de pădure națională și multe altele. Revista în aer liber a recunoscut UW ca fiind una dintre cele mai importante școli în aer liber din țară .

10 motive pentru a fi un cowboy

 1. Un raport scăzut dintre studenți și profesori de 15: 1.
 2. Instituție de cercetare recunoscută la nivel național.
 3. Un studiu de neegalat în străinătate program de burse.
 4. 200 de organizații studențești și oportunități de voluntariat.
 5. Facilități educaționale și de cercetare de nivel mondial.
 6. Divizia competitivă programe de atletism IA.
 7. Realizați conexiuni globale prin rețeaua de studenți UW.
 8. Informare și sprijin pentru fiecare colț din Wyoming și nu numai.
 9. Recunoscută ca o școală de aventuri de top în aer liber.
 10. Educație de nivel superior la o valoare excelentă.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Bine ați venit la Laramie

Orașul geme din Wyoming

Amplasat între lanțurile muntoase de 7200 de metri, acest oraș de cale ferată din anii 1860 este acum acasă la aproape 32.000 de locuitori, un număr de muzee respectate și nenumărate magazine și restaurante one-of-kind. O duzină de picturi murale vibrante, pictate de artiști locali, aduc viața istoricului din centrul orașului Laramie, în timp ce zgomotul trenurilor amintește de rădăcinile sale din orașul occidental. Fie că vă îndreptați spre râul Laramie sau lacurile din Snowy Range pentru a pescui, sau utilizați 2,9 milioane de acri de pădure națională din apropiere pentru drumeție, bicicletă, tabără sau schi, aventura epică așteaptă în toate direcțiile.

Istoric UW

University of Wyoming fost fondată în 1886, când Wyoming era încă un teritoriu. În septembrie 1887, UW și-a deschis porțile către 42 de studenți și cinci membri ai facultății - așa cum a fost însușită universitatea „Statul de egalitate” atât studenții cât și facultățile au inclus femei din prima zi. Construit la marginea orașului în parcul orașului Laramie, Old Main a fost prima clădire a UW și a ținut clase, biblioteca și birouri administrative în primii ani ai existenței universității.

Primul președinte universitar, John Wesley Hoyt, a stabilit un curriculum axat pe arte și umanități și a creat o școală absolvită și normală. În plus, ca instituție de acordare a terenurilor din Wyoming, universitatea a predat cursuri în agricultură, inginerie și tactici militare.

De atunci, UW a devenit o universitate importantă de predare și cercetare, cu aproximativ 13 500 de studenți și peste 700 de membri ai facultății. De-a lungul existenței sale, UW a fost singura universitate de patru ani din statul Wyoming, deși a menținut o relație strânsă cu colegiile comunitare ale statului.

Programe precum atletism, extindere agricolă, parteneriate de stat și federale - și inițiative mai recente, precum Școala Resurselor Energetice și Centrul de Supercomputare NCAR-Wyoming - au jucat un rol important în viața multor rezidenți și comunități din Wyoming timp de aproape 125 de ani.

Arhivele Universității din American Heritage Center reprezintă o resursă excelentă pentru a accesa materiale istorice despre evenimente importante și mii de fotografii în colecțiile sale digitale online.

Puncte de mândrie

UW Pride este mai mult decât o simplă îmbrăcăminte colorată - este o atitudine îndrăzneață care se bazează pe o bogată moștenire de educație, explorare și întreprindere și simbolizează spiritul Occidentului . UW sărbătorește realizările persoanelor care reprezintă instituția noastră, inclusiv studenți, facultăți, personal, absolvenți și donatori, precum și legătura sa unică cu oamenii din Wyoming.

UW Pride arată, de asemenea, angajamentul nostru față de excelență în facilități și programe susținute de contribuții publice și private, de la facilitatea STEM Michael B. Enzi și Centrul Buchanan pentru Artele Performante până la Inițiativa științifică de top și nivelul inițiativei pentru învățământ.

Învață greu, joacă din greu. De mai bine de 100 de ani, fanii Poke-urilor se înveselește la echipele lor preferate de atletism UW, în timp ce sportul lor este cel mai bun Brown și Aur. Studenții noștri remarcabili sportivi concurează atât în divizia IA NCAA, cât și în sporturile de club și se străduiesc pentru excelență pe teren și în afara acesteia. Du-te Poke!

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Întrebări