Keystone logo
University of West Alabama Online Master în științe în educație fizică
University of West Alabama Online

Master în științe în educație fizică

Livingston, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 14.157 / per semester *

Învățământ la Distanță

* există o taxă de tehnologie de 50 USD în fiecare semestru

Introducere

Masterul online de științe în educație fizică al Universității din West Alabama vă va oferi o platformă pentru a vă dezvolta baza de cunoștințe și abilitățile științei exercițiilor fizice și a aptitudinii fizice în afara predării. Curriculum-ul a fost creat și organizat cu atenție de către un profesionist de formare academică premiat și președinte al Fundației Naționale de Cercetare și Educație a Asociației Formatorilor Atletici RT Floyd.

În afara cursurilor profesionale generale necesare, programul este împărțit în patru opțiuni de concentrare pe care studenții le pot selecta. Concentrația de antrenament atletic vă va echipa cu instrumentele care vă vor ajuta să planificați programele de antrenament de condiționare și să preveniți rănile. Traseul științific al exercițiilor vă va permite să vă confruntați cu concepte în kinesiologie și biomecanică. În concentrația de educație fizică a diplomei, vă veți angaja cu planificarea curriculumului și cu nuanțele predării disciplinei. În cele din urmă, pista de gestionare a sportului vă va oferi o perspectivă asupra laturii de afaceri a atletismului în timp ce explorați subiecte precum marketingul sportiv și economia în sport.

Aspectul de concentrare al Master of Science în Educație fizică este structurat pentru a vă oferi un avantaj pe măsură ce vă avansați oportunitățile de carieră sau intrați pe piața muncii. Ca urmare, vă puteți aștepta să găsiți un loc de muncă într-o poziție în spitale, fitness corporativ, atletism colegial, management sportiv și multe altele.

Solicitați mai multe informații despre programul online complet flexibil astăzi!

Despre Școală

Întrebări