Keystone logo
University of Turku

University of Turku

University of Turku

Introducere

Multidisciplinar. Internaţional. Universitatea de Cercetare.

University of Turku este o comunitate academică activă de 25.000 de studenți și angajați, care efectuează cercetări interdisciplinare inovatoare. Ne angajăm în dezvoltarea educației finlandeze și internaționale și a inovațiilor care deschid calea pentru un viitor mai luminos.

Pe lângă Turku, avem campusuri în orașele Rauma și Pori și operațiuni în toată Finlanda – de la Laponia până la Marea Arhipelag.

Cercetare eficientă

Facem cercetări și lucrăm pentru un viitor și o bunăstare mai bună.

Promovăm știința liberă, eficientă și deschisă. Cercetarea noastră este multidisciplinară și internațională , vizând inițiative noi, interdisciplinare.

Cercetarea noastră este profilată pe șase domenii tematice:

 • Biodiversitate și durabilitate
 • Tehnologii viitoare și societate digitală
 • Memoria culturală și schimbarea socială
 • Copii, tineri și învățare
 • Sănătate, diagnosticare și dezvoltare de medicamente
 • Studii maritime si maritime

10 cele mai bune motive pentru a alege UTU

 • UTU este una dintre cele mai internaționale universități din Finlanda.
 • Programe bazate pe punctele noastre forte în cercetare.
 • Perspective excelente de carieră pentru absolvenți.
 • Sunt disponibile burse generoase pentru studenții talentați.
 • Profesori și lectori care te provoacă să înveți.
 • Sprijin personal și servicii pe tot parcursul studiilor.
 • Facilități moderne și medii de învățare.
 • O selecție largă de studii opționale și minore.
 • Viață activă de student și activități versatile.
 • Campus compact unde totul este aproape.

Citește mai mult: utu.fi/degrees

Declarație de misiune

University of Turku este o universitate de cercetare activă și atractivă la nivel internațional, a cărei putere constă în cercetarea multidisciplinară de înaltă calitate.

Promovăm educația și știința liberă și oferim învățământ superior bazat pe cercetare. Colaborăm strâns cu societatea finlandeză și participăm activ la dezvoltarea regiunii.

Obiective strategice

Inspirăm experiențe de învățare unice și rezultate de învățare remarcabile

Educăm viitori experți care vor rezolva întrebări științifice complexe și probleme sociale și vor construi o lume durabilă. Educația pe care o oferim încurajează studenții spre gândirea critică independentă și atingerea obiectivelor de învățare cuprinzătoare. Absolvenții noștri au abilități excelente de colaborare, capacitatea de a crea de lucru pentru ei înșiși și pentru alții și expertiză care poate fi aplicată în diferite sectoare ale societății.

Cultivăm un mediu de cercetare antrenant și excepțional

Cercetarea efectuată la University of Turku este excelentă din punct de vedere etic și științific. Cercetarea noastră are un impact semnificativ și răspunde provocărilor globale viitoare. Colaborarea strânsă în cercetare națională și internațională întărește poziția Universității în rândul universităților de cercetare de top din lume.

Suntem un partener proactiv și dinamic

University of Turku poartă responsabilitate globală și este un partener proactiv în dezvoltare. Cercetarea și educația excelentă creează baza pentru impactul nostru tot mai mare. Formăm experți cu capacitate de schimbare, care construiesc un viitor durabil în diferite sectoare ale societății.

Suntem o comunitate activă de experți

Suntem o comunitate universitară egală și diversă, cu un set puternic de valori. Urmăm principiile dezvoltării durabile. Bunăstarea comunității noastre universitare este baza succesului nostru. Starea de bine se reflectă în motivație, colaborare fără întreruperi și rezultate bune.

Datorită serviciilor noastre remarcabile, campusului compact și vieții studențești active, studenții internaționali se simt ca acasă și în siguranță încă de la începutul șederii lor.

Cariere de cercetare inspiratoare

Bunăstarea întregii comunități universitare este importantă pentru noi. Dorim să sprijinim tinerii cercetători în cariera lor și să oferim un mediu de cercetare și o comunitate care să-i inspire la realizări și rezultate unice.

Efectul preventiv al xilitolului asupra cariilor dentare a fost descoperit pentru prima dată la Institutul de Stomatologie din University of Turku . În fiecare an, peste o sută de inovații diferite și zeci de dezvăluiri de invenții provin din cercetările efectuate la Universitate. Inovații din cercetare

Creativ, agil și inovator

Dezvoltam atitudine si activitati antreprenoriale in intreaga Universitate. Oferim o platformă de creștere pentru startup-uri și spin-off care provin din cercetări de top.

Construiește-ți viitoarea carieră cu noi

University of Turku este o destinație populară pentru schimburi, diplome de master și studii doctorale. Colaborăm cu peste 400 de universități din întreaga lume și oferim studenților noștri o selecție largă de cursuri și programe predate în limba engleză.

Bine ați venit în orașul studențesc Turku

Campusul Turku al University of Turku este situat aproape de centrul orașului și de râul Aura, lângă celelalte instituții de învățământ superior, companii din Turku Science Park și Spitalul Universitar Turku. Zona campusului se întinde de la Catedrala Turku până la gara Kupittaa.

Toate serviciile importante pentru studenți, personal și vizitatori deopotrivă se găsesc aproape de campus. Deplasarea peste tot este la îndemână fie cu mersul pe jos, cu bicicleta, fie cu autobuzele orașului Föli.

Scopul comun al instituțiilor de învățământ superior din Turku și al orașului Turku este de a fi cel mai bun oraș studențesc al Finlandei! Viața activă de student, transportul public ușor și funcțional și locuințele la prețuri accesibile sunt marile atuuri ale lui Turku. Aproximativ 99% dintre studenții orașului din instituțiile de învățământ superior recomandă Turku ca oraș studentesc prietenilor lor.

Aflați mai multe despre orașul studențesc Turku pe canalul Study in Turku Youtube !

Costurile de trai rezonabile cu multe opțiuni de locuințe , servicii publice și private la scară largă, viață culturală plină de viață și o varietate de posibilități de recreere în aer liber lângă Marea Arhipelagului din jur garantează că Turku oferă cea mai bună calitate a vieții și este o locație profitabilă și pentru studenți. cât pentru profesioniști calificați.

Conform țintei strategice stabilite de oraș, până în 2029 Turku va fi cel mai interesant oraș din nordul Mării Baltice, cu o bază solidă atât în domeniul artelor, cât și al științelor. Turku își construiește active unice – industria de producție creativă, biotehnologie, expertiză în logistică – prin facilitățile și sinergiile clusterului.

Bun venit în Turku, Finlanda!

Doriți să primiți mementouri de termen limită, invitații la evenimente și sfaturi o dată pe lună pe e-mail?

Abonați-vă la Buletinul informativ Viitorul cu UTU, de la serviciile de admitere ale University of Turku .

Locații

Locații
 • Student and Admissions Services University of Turku 20014 Turun yliopisto, , Turku

 • Department of Teacher Education Seminaarinkatu 1, 26100, Rauma

Întrebări