Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Introducere

De ce să obțineți abilități solicitate la University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps vă oferă abilități esențiale pentru a vă ghida drumul către succes. Cu curricule concepute strategic, interacțiune față în față și instructori experți, oferim o experiență educațională care va ajuta la modelarea viitorului carierei tale.

Prezentare generală a taberelor UofT SCS

  • Construiți un portofoliu larg de proiecte și aplicații în programele noastre de codificare, analiză de date, UX/UI, fintech și marketing digital sau învățați o serie de abilități aplicabile certificărilor din industrie în programul nostru de securitate cibernetică.
  • Toate programele noastre oferă un program cu jumătate de normă, permițându-vă să vă dezvoltați abilitățile fără a părăsi locul de muncă.
  • Programul nostru de dezvoltare web oferă, de asemenea, opțiuni care se potrivesc cel mai bine programului dvs. - cu un program cu normă întreagă pentru cei care doresc să studieze într-un ritm accelerat.
  • Beneficiați de o gamă largă de servicii de carieră pentru a vă sprijini tranziția în industrie.
Campurile de pregătire UofT SCS sunt oferite prin intermediul University of Toronto School of Continuing Studies , în parteneriat cu edXDespre edXedX, parte a 2U Inc., lucrează cu universități și organizații respectate pentru a oferi formare inovatoare, bazată pe competențe, unei comunități de peste 45 de milioane de cursanți din întreaga lume, pentru a-i sprijini în fiecare etapă a vieții și carierei lor. edX oferă tabere de pregătire printr-o experiență de învățare captivantă cu servicii de experți și resurse valoroase. Începând cu 2021, absolvenții au fost angajați de peste 6.700 de companii, inclusiv peste 62% din Fortune 100.

Locații

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Întrebări