Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Introducere

Noi moduri de a învăța, noi moduri de a face schimbări

Fondată în 1961, Universitatea din Sussex are o reputație de lungă durată pentru a oferi tuturor o educație de clasă mondială. Cursurile noastre de învățare la distanță vă oferă posibilitatea de a studia la Sussex, de oriunde vă aflați în lume.

Suntem o universitate intensivă în cercetare, care atrage cadre universitare de top și studenți din peste 100 de țări din întreaga lume. Contestăm convențiile, promovând idei radicale și progresive pentru a oferi studenților o experiență educațională distinctivă.

Scopul nostru este să îmbunătățim viața studenților noștri și să le oferim instrumentele pentru a-și aduce propria contribuție și a se schimba lumii.

„Motivația mea principală pentru a studia Masterul Internațional de Marketing a fost să dobândesc mai multe abilități profesionale și să-mi dezvolt cunoștințele. Confortul și flexibilitatea învățării online m-au atras cu adevărat. Studiind online, pot să studiez și să lucrez la convenția mea.”Kathryn Huang - Digital Marketing Executive și Master în marketing internațional studentă (online), Vancouver, Canada.
 • Impulsează-ți cariera
  Aprofundați subiectul care vă fascinează și continuați-vă cariera cu abilitățile dorite de angajatori din întreaga lume.
 • Învățarea online
  Predat 100% online și cu șase date de începere pe an, cursurile noastre vă oferă posibilitatea de a vă începe cursul atunci când doriți și de a studia în timpul nostru, de acasă.
 • Susține-ți studiile
  Beneficiați de echipa noastră dedicată pentru succesul studenților online, care vă va sprijini în călătoria dvs. de la înscriere până la absolvire.

invata, student, laptop
geralt / pixabay

Studiază online cu Sussex

Înțelegem că mulți dintre studenții noștri aleg să studieze un curs postuniversitar pentru a-și îmbunătăți cariera. Cursurile noastre de master online sunt concepute cu accent pe angajabilitatea. Ne asigurăm că predarea și învățarea sunt practice, concentrându-ne pe studii de caz din lumea reală și oferind abilități pe care le puteți dobândi direct la locul de muncă.

Predate 100% online, cursurile noastre de învățare la distanță oferă flexibilitatea pentru a se potrivi studiului tău în jurul vieții și carierei tale. Modulele sunt livrate folosind un model de carusel, ceea ce înseamnă că, dacă aveți nevoie să faceți o pauză de la studii în orice moment, puteți pur și simplu să „încărcați” cursul și să vă reînscrieți după ce aveți timp să vă dedicați din nou studiilor* .

Predarea este oferită de cadre universitare și practicieni care conduc cercetări de ultimă oră și dezvoltă noi moduri de a gândi despre lume. Ca și în cazul cursurilor noastre din campus, un stil de învățare distinct Sussex se desfășoară prin fiecare curs de master. Veți fi încurajat să gândiți dincolo și să contestați norma.

Studiind într-un mediu de clasă virtuală, veți dobândi multe abilități suplimentare apreciate de angajatori în lumea digitală de astăzi. Veți lucra cu proiecte virtuale și în echipe virtuale, cu colegii studenți aflați în diferite fusuri orare din întreaga lume. Vei fi încrezător să lucrezi în cadrul platformelor digitale și să fii un campion digital în cadrul organizației tale.

Având în vedere accesibilitatea online, cursurile noastre sunt concepute pentru studenții cu toate abilitățile fizice și cognitive din toate zonele geografice.

Și cu o experiență umană care înlocuiește latura impersonală a învățământului la distanță, cursurile noastre online reunesc o rețea globală de studenți prin învățare peer-to-peer și grupuri de discuții.

Masterații noștri online sunt aici pentru studenții de pretutindeni care doresc să facă propria lor schimbare.

* timpul maxim de pauză se aplică cursurilor.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Mărturii studențești

Locații

 • London

  London, Regatul Unit

Întrebări