Keystone logo
University of Surrey MSc Dezvoltare Durabilă în practică | Pe net
University of Surrey

MSc Dezvoltare Durabilă în practică | Pe net

Online

24 Months

Engleză

Part time

Învățământ la Distanță

Introducere

Masteratul online pentru dezvoltare durabilă în practică de la University of Surrey vă va pregăti să utilizați gândirea sistemelor și inovația perturbatoare pentru a rezolva provocările de durabilitate cu care se confruntă guvernele, organizațiile și comunitățile. Acest curs postuniversitar predat online este condus de Institutul pentru Sustenabilitate din Surrey, un centru panuniversitar care susține cercetarea și acțiunea transdisciplinară în domeniul durabilității.

  • Aliniat la agenda Națiunilor Unite — Subliniem execuția soluțiilor durabile în cadrul Agendei 2030 a Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă.
  • Nu sunt necesare scoruri standardizate la test - Acceptăm o gamă largă de calificări internaționale pentru a intra în cursurile noastre postuniversitare.
  • Fără taxe de aplicare — Ne angajăm să oferim Pathways educaționale accesibile.

Găsiți acum soluții practice la provocările de sustenabilitate

Pe parcursul cursului online de master în dezvoltare durabilă în practică, veți obține o înțelegere globală a provocării existențiale de astăzi: necesitatea de a construi un nou sistem social, economic și instituțional care să garanteze bunăstarea pe termen lung pentru toți. Acest curs este pentru tine dacă ești dornic să găsești soluții practice la provocările de sustenabilitate acum , nu peste 30 de ani.

  • Academic and career support
  • Abordarea cursului condus de inovație
  • Studii de caz din lumea reală

Veți absolvi cu expertiza holistică pentru a vă conduce organizația către un viitor durabil. Pregătește-te să influențezi politica, să schimbi comportamentele, să dezvolți soluții bazate pe natură, să obții conformitatea operațională cu reglementările de mediu și – cel mai important – să implementezi soluții inovatoare care realizează o lume mai durabilă pentru generațiile actuale și viitoare.

Despre Școală

Întrebări