Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Introducere

USC Upstate oferă un total de 15 programe online și hibride care permit studenților noștri să finalizeze un grad USC Upstate în modul în care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Peste 10% dintre studenții de la USC Upstate sunt înscriși în programe complet online și aproape 33% dintre studenții noștri se înscriu la cel puțin un curs online în fiecare semestru.

SCOP:

Programele online USC Upstate au fost clasate pe locul 1 cel mai bun Colegiu online din Carolina de Sud de către SR Education Group bazat pe scolarizare scăzută și pe cele mai mari salarii medii ale elevilor anuali din stat (72.700 USD).

Scopul educației la distanță la USC Upstate este de a oferi programe și cursuri existente folosind metode de livrare online și la distanță. Acesta urmărește să ofere o experiență studenților de înaltă calitate prin extinderea timpilor și a locurilor oferite de programe și prin adoptarea inovației tehnologice. Prin parteneriate cu alte instituții de învățământ, întreprinderi, industrii și agenții publice și comunitare, USC Upstate va crea oportunități de învățare, după cum este necesar. Instituția va demonstra administrarea operațională prin furnizarea eficientă a acestor servicii esențiale.

Obiective

Pentru a menține calitatea înaltă a programelor academice existente oferite prin educație la distanță, așa cum este definit de agențiile de acreditare corespunzătoare

Respectarea principiilor SREB de bune practici pentru învățământ la distanță

Asigurarea tehnologiei utilizate este adecvată naturii și obiectivelor programelor

Locații

  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Întrebări