Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Introducere

Universitatea din Carolina de Sud Salkehatchie este situată central în țara joasă din Carolina de Sud, cu campusuri în Walterboro și Allendale. Pe măsură ce campusul nostru a crescut, a crescut și impactul nostru educațional, cultural și economic asupra comunității. Suntem încântați să continuăm să jucăm un rol important în viața cetățenilor locali, pe măsură ce intrăm în al cincilea deceniu de serviciu în țara rurală joasă.

La Universitatea din Carolina de Sud Salkehatchie, studenții noștri prosperă și au experiențe memorabile la facultate. Cu școli și taxe accesibile, o mulțime de opțiuni de diplomă, un raport scăzut elev-profesor și o facultate remarcabilă dedicată ajutării fiecărui student să-și atingă potențialul maxim, fiecare student are șansa să crească și să învețe.

Elevii noștri merg mai departe, indiferent dacă asta înseamnă să continuăm la o școală de patru ani, să găsim o muncă semnificativă într-un domeniu pe care îl iubesc sau doar să știm următorul pas. Fiecare student de la Universitatea din Carolina de Sud Salkehatchie este un individ și scopul nostru este de a-i ajuta să reușească.

Locații

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Întrebări