Keystone logo
University of San Diego Professional and Continuing Education

University of San Diego Professional and Continuing Education

University of San Diego Professional and Continuing Education

Introducere

Divizia de Educație Profesională și Continuă (PCE) a Universității din San Diego oferă un portofoliu robust de cursuri și programe necesare profesioniștilor aspiranți care evoluează ca răspuns la dezvoltarea lor profesională în domeniile afacerilor, educației și asistenței medicale.

PCE sprijină parteneriate cheie la nivel local, național și internațional pentru a servi mai bine profesioniștii care lucrează care încearcă să-și îmbunătățească sau să își construiască cariera, precum și cu angajatorii lor pentru a contribui la atingerea celei mai înalte valori și potențial. Cu facultățile Universității din San Diego și cu practicieni experți, creăm oportunități și programe educaționale de care studenții trebuie:

 • Îmbunătățiți performanța cu noi abilități și cunoștințe
 • Înaintează în carieră și deschide ușile către noi oportunități
 • Faceți o schimbare pozitivă și semnificativă în organizațiile și comunitățile lor

Misiunea Universității din San Diego

Universitatea din San Diego se angajează să promoveze excelența academică, să extindă cunoștințele liberale și profesionale, să creeze o comunitate diversă și incluzivă și să pregătească lideri dedicați conduitei etice și serviciilor pline de compasiune. Divizia de Educație Profesională și Continuă împărtășește această misiune prin sensibilizarea academică a studenților adulți și profesioniști.

valori

Divizia de formare profesională și continuă este o organizație academică agilă și inovatoare dedicată partenerilor universitari și comunitari în moduri care servesc profesioniștilor care lucrează și angajatorilor lor. Mii de studenți și angajatori actuali și care se întorc și-au pus încrederea în PCE pentru a oferi oportunități educaționale excelente pentru creșterea lor personală și profesională.

Diversitate la USD

Diversitate, incluziune și justiție socială la USD

Ca instituție catolică, Universitatea din San Diego caută să reprezinte diversitatea și frumusețea creației lui Dumnezeu ca o modalitate de a înțelege și de a lucra pentru a elimina nedreptățile din campusul nostru, din comunitatea noastră locală și din întreaga lume. Universitatea se angajează să creeze o comunitate primitoare, incluzivă și colaborativă și valorează studenții, facultățile și personalul din medii diferite și tradiții de credință. Ca universitate dedicată excelenței academice, ne străduim să includem perspective diverse ca modalitate de a maximiza potențialul transformativ al învățării, predării și burselor.

distincţii

 • Recunoscută ca instituție de angajament comunitar de către Fundația Carnegie
 • Membru al consorțiului Ashemem Changemaker Campus
 • Clasat de US News & World Report, Business Week și altele

Acreditare

USD este acreditat de Asociația Vestică a Școlilor și Colegiilor (WASC).

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • San Diego

  © University of San Diego, 2020 | Professional and Continuing Education 5998 Alcalá Park. San Diego, CA 92110, 92110, San Diego

  • San Diego

   San Diego, Statele Unite ale Americii

   Întrebări