Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Introducere

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

De ce să ne alăturăm?

Portsmouth este un oraș de intrare deschis lumii. Universitatea noastră este la fel. Cursurile noastre cu fracțiune de zi, online înseamnă că puteți studia din orice parte a lumii atunci când vi se potrivește. Cu noi, veți dobândi cunoștințe și abilități pentru a vă dezvolta perspectivele de carieră și a dezvolta o rețea globală pe parcurs. Alătură-te cu noi la următorul pas în călătoria ta de educație. Vedeți cum vă putem ajuta să vă duceți unde doriți să mergeți.

# 21
universitate din Marea Britanie

(Ghidul Universității Guardian, 2020)

5
stele pentru angajabilitate

(QS World University Rankings)

3
date de început pe an

Februarie, mai și septembrie

Studenții noștri sunt din toată lumea. Am întâmpinat studenți din aproape 150 de țări și numărări. Ar fi plăcerea noastră să vă primim și noi!

Cursurile online part-time ale Universității din Portsmouth sunt concepute pentru a se potrivi în jurul dvs. Nu va trebui să vă mutați de casă sau să obțineți o viză pentru a studia cu noi. Vă puteți accesa cursul de oriunde din lume prin Moodle, mediul nostru digital de învățare (DLE) ușor de utilizat. Acest lucru este posibil, deoarece toate modulele, activitățile de învățare și evaluările noastre sunt livrate online.

Toate modulele noastre de curs sunt împărțite în secțiuni săptămânale gestionabile, astfel încât cursul să se potrivească stilului tău de viață și angajamentelor tale.

După absolvirea Universității din Portsmouth, printr-un curs online, certificatul dvs. de diplomă va avea aceeași pondere academică ca o diplomă de campus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Portsmouth

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Întrebări