Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Introducere

Misiunea Pitt Online, o divizie a Centrului Universitar pentru Predare și Învățare, este de a oferi programe profesionale absolvente proporționale cu cele oferite studenților din campusul din Pittsburgh în ceea ce privește calitatea, facultatea și nivelul serviciilor de sprijin. Facultatea selectată pentru Pitt Online predă cursuri atât în campus, cât și în afara campusului și oferă același angajament pentru calitate, rigoare și respectarea celor mai înalte standarde profesionale.

Prin intermediul Pitt Online, aceleași programe de înaltă calitate oferite în clasele tradiționale sunt acum disponibile pentru solicitanții calificați, indiferent de locația lor geografică. Serviciile de asistență au fost, de asemenea, concepute pentru a oferi studenților Pitt Online un mediu de învățare superior prin acces virtual la numeroasele resurse ale universității, inclusiv biblioteci digitale, consiliere academică și materiale de instruire.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Întrebări