Keystone logo
University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford

Introducere

University of Oxford fost fondată în 1096 și este una dintre cele mai mari universități din lume.

Centrul de limbi străine este casa University of Oxford pentru toți studenții, personalul academic și profesional care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice.

Cursurile noastre de cursuri de limba engleză îi ajută pe studenții internaționali să-și îmbunătățească comunicarea scrisă și vorbită în mediul academic - construirea de competențe și creșterea încrederii. Ele sunt predate de specialiști în limba engleză academică și concepute pentru a răspunde nevoilor studenților și personalului de la University of Oxford .

Biblioteca noastră de limbă dispune de materiale multi-media pentru învățarea și testarea în limba engleză.

Situat convenabil în centrul orașului Oxford, clădirea noastră dedicată este un paradis pentru oricine din universitate care dorește să se alăture comunității noastre de iubitori de limbi, oferindu-vă un spațiu pentru a vă împărtăși abilitățile lingvistice și pentru a vă pregăti pentru studiu în limba engleză.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, să vă perfecționați scrisul academic, să vă construiți încrederea în limba engleză, să comunicați mai ușor cu oamenii, să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră sau pur și simplu să înveți ceva nou, Centrul lingvistic University of Oxford oferă un centru central pentru toată lumea .

Sunteți foarte bineveniți să vă alăturați.

Locații

  • Oxford

    Woodstock Road,12, OX2 6HT, Oxford

Întrebări