Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Introducere

Gândește critic. Traieste etic. Explorează creativ. Comunică eficient. Acestea sunt idealurile la care aspiră studenții, facultățile, cercetătorii și personalul nostru. Stabilim un nivel ridicat pentru studii academice, realizări creative și explorare științifică în programele noastre online și din campus. Acest lucru beneficiază nu doar studenții noștri, ci și comunitățile lor și lumea în general.

La Universitatea din Montana, transformăm viețile oferind o educație accesibilă și de înaltă calitate - indiferent dacă studenții studiază online sau în campus. Suntem cunoscuți pentru că am generat cercetare de clasă mondială și bursă creativă într-un loc excepțional. De-a lungul programelor noastre de studii, ajutăm la formarea cetățenilor globali care sunt studenți creativi și agili.

În calitate de absolvent, puteți extinde limitele cunoștințelor pe măsură ce vă împărtășiți experiențele în timp ce construiți și susțineți comunități diverse.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Missoula

    Campus Drive,32, 59812, Missoula

    Întrebări