Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Introducere

La UMass Amherst, vă urăm bun venit să vă alăturați comunității noastre diversificate și incluzive de visători, inovatori, creatori și realizatori. Aflați cum vă puteți explora interesele și cum vă puteți dezvolta abilități pentru a vă pune amprenta în lume cu o educație UMass.

Acesta este momentul tău.

Aceasta este oportunitatea ta.

Acesta este UMass.

UMass dintr-o privire

În ultimul deceniu, Universitatea din Massachusetts și-a continuat creșterea fulgerătoare atât în ceea ce privește reputația, cât și excelența. Din 2010, UMass Amherst a urcat pe locul 26 în Ghidul celor mai bune colegii al US News & World Report, făcând-o una dintre cele mai îmbunătățite instituții dintre universitățile publice de top din America. UMass Amherst, situat în Amherst, Massachusetts, se află pe aproape 1.450 de acri în pitorescul Pioneer Valley din vestul Massachusetts, la 90 de mile de Boston și 175 de mile de New York City. Campusul oferă un mediu cultural bogat într-un cadru rural aproape de centrele urbane importante. University of Massachusetts Amherst este acreditată de New England Commission of Higher Education.

Creșterea din rădăcini adânci

De la înființarea noastră din 1863 ca universitate care acordă terenuri, cunoscută sub numele de Colegiul Agricol din Massachusetts, University of Massachusetts Amherst a avut un angajament neclintit față de schimbarea socială și crearea unei lumi mai bune. Am fost dedicați educării publicului, generării de noi cunoștințe și aplicării descoperirilor pentru îmbunătățirea societății - o misiune pe care o susținem și astăzi. De mai bine de 150 de ani, am fost în fruntea unora dintre cele mai mari schimbări din societatea noastră, de la sprijinirea drepturilor femeilor și a legăturilor noastre cu mișcarea aboliționistă timpurie până la tulburările sociale care au avut loc în campusul nostru și în toată țara. Secolului 20.

Astăzi, ne situăm cu mândrie printre primele 200 de programe la nivel mondial în 29 de discipline academice și continuăm să obținem recunoaștere globală pentru excelența în cercetare, burse și antreprenoriat. Activismul și advocacy sunt vii și bine în campusul UMass. Continuăm să sărbătorim rădăcinile noastre adânci în schimbarea socială prin angajamentul nostru față de diversitate, echitate și incluziune pentru toți studenții. De la abordarea noastră față de cadrele universitare până la organizațiile studențești care prosperă în campusul nostru, comunitatea UMass de studenți, profesori și personal continuă să schimbe lumea la fiecare pas.

Suntem revoluționari

La University of Massachusetts Amherst , un spirit revoluționar ne străbate venele. Căutăm să răspundem la noi întrebări, să provocăm vechile convenții și să construim o lume în care toată lumea, indiferent de origine, are libertatea de a fi ei înșiși. Ne dăm unii pe alții putere să facă mai bine, să ajungem mai departe și să obținem mai mult în căutarea excelenței. Când vine vorba de o provocare, vedem posibilități, nu probleme. Când ceva pare imposibil, muncim mai mult, săpăm mai adânc și creăm inovații care pot schimba lumea.

Pentru că la UMass Amherst suntem revoluționari.

Descoperirea unui nou teren

De-a lungul istoriei sale, UMass Amherst a demonstrat un angajament instituțional puternic de a extinde impactul cercetării și al burselor sale în direcții noi, cu noi parteneri și prin abordări creative ale colaborării.

De fapt, cercetătorii UMass din grade și discipline colaborează cu industria pentru a aduce roadele cercetării lor pe piață. De la Innovation Challenge – o competiție de antreprenoriat în patru părți, între campusuri pentru studenți și tineri absolvenți – până la facilitarea fondurilor de risc de la colaboratori din diferite domenii, UMass încurajează spiritul antreprenorial care umple comunitatea noastră cu inovatori.

Angajamentul nostru față de dvs.

University of Massachusetts Amherst are un angajament de lungă durată față de progresul social, o valoare profundă pentru diferite perspective și un impuls pentru excelență incluzivă.

Ca instituție publică de acordare a terenurilor, UMass Amherst are responsabilitatea istorică și actuală de a oferi acces și oportunități tuturor oamenilor. Încurajăm o comunitate de respect reciproc, asigurând un campus sigur, progresiv și înțelegător pentru toată lumea.

Educație de clasă mondială. Oricand oriunde.

UMass Amherst este o adevărată Universitate fără Ziduri (UWW). Susținând noile abordări și înlăturând barierele tradiționale din calea educației, UWW oferă cursanților o gamă largă de programe educaționale de cea mai înaltă calitate - de la absolvirea diplomelor la programele postuniversitare la dezvoltarea profesională - în formate inovatoare și flexibile. Conducem sarcina de a integra pe deplin experiențele educaționale față în față și virtuale la UMass Amherst, oferind acces revoluționar tuturor cursanților.

Admitere

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Amherst

    Amherst, Statele Unite ale Americii

    Întrebări