Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Introducere

Despre Colegiul de Afaceri

Colegiul de afaceri din Universitatea Louisville îmbunătățește vitalitatea intelectuală și economică a orașului nostru, a regiunii și a lumii de afaceri mai largi prin intermediul programelor noastre academice, al cercetării și al activităților de divulgare a comunității. Credem cu tărie că viețile se îmbunătățesc prin antreprenoriat, inovație, gândire critică și riguroasă, idei diverse și oameni.

Abordarea noastră

Educăm liderii de mâine. Suntem o comunitate diversă, incluzivă și de sprijin. Apreciem asumarea de riscuri, inquisitivitatea și experiența practică. Toate legate împreună cu un angajament pentru excelență. LEAP este un acronim care reprezintă ceea ce este unic în ceea ce privește College of Business. Aceste puncte de distincție ne definesc intenția și ne ghidează activitățile pe măsură ce SAAP înainte.

LEAP: Punctele noastre de distincție

Spiritul cursurilor de antreprenoriat prin tot ceea ce facem la College of Business din Universitatea din Louisville. Este esențial pentru creșterea comunității, crearea de locuri de muncă și prosperitate. Ne-am angajat în fața studenților care sunt constructori, creatori și realizatori. Le dăm instrumentele pentru a lua acel spirit antreprenorial și a schimba lumea. Acest angajament este codificat prin LEAP - un acronim (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) pentru calitățile distinctive ale Colegiului care definesc intenția școlii și îndrumă activitățile.

 • L (Louisville): Colegiul de afaceri al Universității din Louisville este „profund al lui Louisville”. Ne bazăm pe punctele tari ale orașului și contribuim la aceste puncte forte în moduri intenționate și reciproce. Ne-am angajat să îmbunătățim tot Louisville și toți cetățenii săi, deoarece, în același timp, orașul ne definește și fundamentează strategiile și programele noastre. Aceasta nu este o viziune provincială; Colegiul de afaceri este o parte esențială a ceea ce face din Louisville un oraș global vital.
 • E (antreprenorial): Avem o putere demonstrată în dezvoltarea unor mentalități antreprenoriale axate pe posibilități și pe urmărirea de către experți a oportunităților. Această orientare antreprenorială se manifestă în programe axate special pe crearea de noi riscuri și suferă toate programele noastre, oferind tuturor studenților noștri mentalități optimiste de recunoaștere a oportunității și schimbări creative.
 • A (Accelerare): Avem o istorie de mare succes și o pasiune fără încetare pentru crearea accesului tuturor și accelerarea vieții în urmărirea ambițiilor principiale. Acest accent pus pe accelerarea vieții subliniază includerea proactivă a tuturor - din toate viețile, indiferent de diferențe, văzute și nevăzute - și îmbrățișarea unor contexte și perspective diverse într-o organizație diversă, hrănitoare și de susținere.
 • P (Principiul): Ne-am angajat să asigurăm locul Colegiului ca lider global în producerea de cetățeni principalii și lideri de afaceri care acționează etic și cu integritate, formând organizații durabile, responsabile social, care schimbă lumea în concordanță cu valorile și aspirațiile lor.

Misiune

Colegiul de afaceri de la Universitatea din Louisville oferă programe de afaceri de înaltă calitate și de licență, care pregătesc studenții noștri pentru cariere responsabile și răsplătitoare. Îmbunătățim vitalitatea intelectuală și economică a orașului nostru, a regiunii și a comunității de afaceri mai vaste prin programele noastre academice, cercetarea și activitățile de informare a comunității. Construim ceva care să dureze.

Viziune

Colegiul de afaceri al Universității din Louisville va fi recunoscut pe scară largă drept școala de afaceri din această regiune și una dintre școlile de afaceri metropolitane de top din Statele Unite. Pentru a realiza aceste lucruri, vom face următoarele:

 • Profitați de reputația noastră națională în domeniul antreprenoriatului, oferind programe care încurajează o perspectivă antreprenorială în rândul studenților noștri și oferă oportunități pentru studenții noștri de a-și demonstra capacitățile într-un mediu competitiv.
 • Oferiți masterat și studenți la nivel de licență o varietate abundentă de experiențe de învățare internaționale și oferă facultății oportunități de a preda și de a cerceta în străinătate.
 • Oferiți oportunități studenților de licență pentru specializări funcționale.
 • Dezvoltați un meniu inovator de oferte de programe de afaceri absolvenți.
 • Creați un mediu de cercetare a facultăților de susținere, care să fie în concordanță cu misiunea universității noastre de a fi o universitate de cercetare metropolitană premieră.
 • Îmbunătățirea vitalității economice a regiunii prin intermediul programelor academice și al activităților de informare a comunității.

Clasamentul Colegiului de Afaceri

Universitatea din Louisville este mândră de a fi recunoscută drept unul dintre programele de top MBA din lume. Concentrarea noastră pe antreprenoriat și întreprindere gratuită creează unul dintre cele mai bune colegii de afaceri pentru studenții și facultățile dotate care doresc să construiască ceva care să dureze.

Cele mai bune masterate din clasamentul mondial 2019

 • 45 MBA cu normă întreagă
 • 56 MBA profesionist
 • 63 MBA antreprenorial
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Implicare în comunitate

O comunitate înfloritoare Louisville se află în centrul misiunii College of Business. Și nu este o stradă unidirecțională. Avem programe, concursuri de afaceri și resurse pentru membrii comunității - inclusiv studenții de liceu - de a profita, dar îi trimitem și pe studenți să învețe și să beneficieze de comunitate.

Universitatea și orașul sunt parteneri. Împreună, putem aborda problemele cu care se confruntă comunitatea noastră. Prin programul de liceu, programul nostru de vorbitori Thrivals, Project Build și multe altele, ne propunem să transformăm zona. Aflați mai multe despre oportunitățile disponibile școlii, afacerii, familiei sau organizației dvs.

Caracteristici Campus

College of Business este situat în campusul principal al UofL, cunoscut și sub numele de Belknap Campus, situat la sud de centrul orașului Louisville. Cu o suprafață de 274 de acri, găzduiește șapte dintre cele 12 colegii academice (și o distribuție a statuii Gânditorului a lui Auguste Rodin). Belknap găzduiește, de asemenea, câteva dintre facilitățile noastre sportive, inclusiv stadionul de fotbal (Cardinal Stadium), stadionul de softball (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center și stadionul de baseball (Jim Patterson Stadium). ). Echipele noastre de baschet joacă în centrul orașului la Yum! Centru.

  Cerinte pentru viza

  Dacă sunteți în prezent student F1 / J1 în SUA

  Vă rugăm să obțineți un formular de recomandare de transfer de la Centrul Internațional. Trimiteți o copie a actualei dvs. I-20 sau DS2019, pagina de viză și cardul I-94 la International Center-UofL. Formularul I-20 sau DS2019 de la UofL nu poate fi emis până la formularul de recomandare; S-au primit copii I-20, pagina de viză și I-94. De asemenea, va trebui să fiți transferat electronic în SEVIS de școala dvs. actuală.

  Admiterea la UofL este pentru un anumit nivel de studiu într-o anumită școală. Admiterea la un nivel de studiu la un subiect dat nu înseamnă că va urma admiterea la un nivel superior sau la un alt subiect. Admiterea ca student nedegradat, special sau condiționat nu implică faptul că candidatura pentru o diplomă va rezulta ulterior; nici studiile în clase pre-profesionale sau universitare nu asigură admiterea la un program profesional sau postuniversitar. Finalizarea cu succes a programului de engleză intensivă ca limbă a doua (IESL) nu garantează admiterea la un program academic decât dacă vi s-a făcut un astfel de angajament scris.

  Notă: UofL nu admite de obicei solicitanții internaționali ca studenți care nu sunt absolvenți sau speciali.

  După ce ați îndeplinit toate cerințele Biroului de admitere și ale Centrului internațional, UofL va emite certificatul de eligibilitate (formularul I-20 pentru Student F1 Visa sau DS 2019 pentru Exchange Visitor J1). Acest certificat este necesar pentru a obține o viză SUA. Formularul vă va verifica eligibilitatea pentru admitere, în funcție de calificările academice, nivelul de competență în limba engleză și confirmarea sprijinului financiar. Costul estimat al studiului de un an academic va fi, de asemenea, inclus. Va trebui să plătiți taxa SEVIS înainte de a face o întâlnire pentru interviu pentru viză. Certificatul, împreună cu pașaportul valabil, dovada unui sprijin financiar suficient pentru studiile dvs. și chitanța care indică plata taxei SEVIS ar trebui să fie duse la Consulatul sau Ambasada SUA din țara dvs. de origine la momentul interviului pentru viză. Întrebările referitoare la I-20 sau DS 2019 pot fi trimise prin e-mail la Centrul Internațional

  Decizia dvs. de a studia în SUA va necesita o planificare atentă. Vă recomandăm să contactați Consulatul / Ambasada SUA locală pentru sfaturi și materiale de referință despre colegiile și universitățile SUA.

  Burse și finanțare

  CantitateTermen limită de aplicare
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Clasamente

  Clasamentul Colegiului de Afaceri

  Universitatea din Louisville este mândră de a fi recunoscută drept unul dintre programele de top MBA din lume. Concentrarea noastră pe antreprenoriat și întreprindere gratuită creează unul dintre cele mai bune colegii de afaceri pentru studenții și facultățile dotate care doresc să construiască ceva care să dureze.

  Cele mai bune masterate din clasamentul mondial 2019

  • 45 MBA cu normă întreagă
  • 56 MBA profesional
  • 63 MBA pentru antreprenoriat
  • 32 Master în contabilitate (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Întrebări