Keystone logo
© BIMM University
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Introducere

139710_button2.png

Descoperiți o experiență de învățare online care vă pune pe primul loc, indiferent unde locuiți. Programele online de licență în economie, management, finanțe și științe sociale sunt o colaborare între două universități recunoscute la nivel global: Universitatea din Londra și London School of Economics and Political Science (LSE).

Programe online BSc

Proiectat pentru tine, regizat de LSE

Fiecare program - predat integral online - integrează teoria academică și cunoștințele practice. Fie că sunteți interesat să continuați studiile suplimentare sau să vă avansați cariera, veți învăța cum să faceți diferența în domeniile care avansează lumea.

 • Online BSc Business and Management: cultivați-vă abilitățile de rezolvare a problemelor și învățați cum să abordați probleme complexe, în evoluție, de afaceri internaționale și de management, cu un ochi critic și strategic.
 • Online BSc Economics and Management: Aplicați principiile economice, cadrele și metodologiile practicii de management și construiți abilități analitice, cantitative și de comunicare vitale.
 • Online BSc Economics: Perfecționați-vă abilitățile de raționament cantitativ și logic și înțelegeți diversele forțe economice care conduc comportamentul uman, economiile globale și distribuția resurselor.
 • Online BSc Data Science și Business Analytics: folosiți datele pentru a analiza și aborda problemele din lumea reală și pentru a vă dezvolta înțelegerea subiectelor tehnice de bază, cum ar fi statistica, matematica și informatica.

Învățare online cu o atingere umană

Împărtășiți cunoștințe, construiți abilități și rămâneți conectat de oriunde în lume.

Participați la sesiuni de zoom live cu facilitatori de învățare și colegi de studiu atrăgători.

Accesați campusul online de oriunde prin dispozitive mobile, tablete sau desktop.

Obțineți asistență personalizată în fiecare etapă, de la admitere până la absolvire.

Excelență academică, acces fără egal

Universitatea din Londra, fondată în 1836, a fost prima universitate care a admis studenți indiferent de sex, rasă sau religie; prima care admite femeile la programe de studii; și primul care le oferă studenților posibilitatea de a studia oriunde s-ar afla, oferind acces la învățământul superior din întreaga lume. Astăzi, Universitatea din Londra găzduiește peste 50.000 de studenți la distanță care studiază peste 200 de calificări în peste 190 de țări.

LSE este o universitate mondială de științe sociale care adoptă o abordare interdisciplinară a învățării. Studenții LSE dezvoltă o înțelegere holistică a „cauzelor lucrurilor”, contestă modurile convenționale de gândire și abordează cele mai complexe probleme ale societății. Absolvenții și academicienii LSE aduc contribuții transformatoare în diverse domenii și sectoare, de la mediul academic la politică. Această comunitate globală include 37 de prim-miniștri, președinți și premieri din trecut sau din prezent; 18 câștigători ai Premiului Nobel; și șapte câștigători ai Premiului Pulitzer.

Locații

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Regatul Unit

   Întrebări