Keystone logo
University of London

University of London

University of London

Introducere

Suntem una dintre cele mai mari și mai diverse universități din Marea Britanie, cu peste 120.000 de studenți la Londra și alte 50.000 care studiază în 180 de țări pentru o diplomă University of London .

University of London , care datează din 1836, este a treia cea mai veche universitate din Anglia. Este o federație formată din 17 instituții membre și nouă instituții de cercetare care găzduiesc 120.000 de studenți la Londra, precum și o operațiune globală care deserveste peste 51.000 de studenți din peste 180 de țări și 1,3 milioane de studenți înscriși pe MOOC-uri prin intermediul platformei online Coursera. Acest lucru face ca University of London „Cea mai mare clasă din lume”.

Deci, indiferent de locul în care vă aflați, puteți obține o diplomă recunoscută pe plan internațional de la University of London , fie în campus, fie prin învățare flexibilă și la distanță. Universitatea oferă peste 100 de grade, diplome, certificate și module scurte în întreaga lume, atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar și este capabilă să vă sprijine toate cerințele de învățare. rawpixel.com / Pexels

121408_pexels-photo-1153213.jpeg

Universitatea Poporului

University of London fost înființată de Royal Charter în 1836 pentru beneficiul public și este recunoscută la nivel global. De-a lungul lunii noastre istorii, Universitatea a oferit acces la o gamă largă de oportunități academice. Ca lider mondial în învățământul superior, Universitatea a fost pionieră în schimbarea sectorului. Am fost prima universitate care a recunoscut studenții, indiferent de sex, rasă sau religie, prima care a admis femeile la programe de licență și, în 1865, prima care a oferit studenților posibilitatea de a studia oriunde s-ar afla, oferind acces la învățământul superior în întreaga glob. Timp de aproape 200 de ani, am îmbunătățit viața a milioane de oameni din întreaga lume prin abordarea noastră unică de educație, determinându-l pe Charles Dickens să ne numim „Universitatea Poporului”.

De clasă mondială; La nivel mondial

Fie că doriți să vă alăturați vibrantei noastre comunități academice din inima Londrei sau a Parisului, studiați independent sau cu sprijinul unui Centru de predare recunoscut, veți deveni un student University of London și vă veți alătura clasei mondiale.

Studiu la University of London

Suntem o federație formată din 17 instituții membre independente cu o reputație globală excepțională, de la universități mai mari, precum UCL sau King's College London, la instituții specializate mai mici, precum Royal Academy of Music sau Courtauld Institute of Art.

Există, de asemenea, institute de cercetare, unite prin Școala de Studii Avansate, care oferă studii postuniversitare și cercetare în științe umaniste, precum și Institutul University of London din Paris și programele noastre flexibile și de învățare la distanță.

Studenții instituțiilor membre sunt, de asemenea, studenți University of London , oferindu-le acces la gama noastră largă de servicii din centrul Londrei. Calitatea academică a calificării dvs. este de cel mai înalt standard, oriunde studiați.

Servicii pentru studenți

Pe lângă faptul că oferim educație de talie mondială, oferim și o serie de alte servicii, inclusiv consultanță în carieră și acces la Centrul studențesc și prestigioasa Senat House Library. De asemenea, Universitatea gestionează o serie de spații de cazare pentru studenți de înaltă calitate în centrul Londrei, unde studenții se pot amesteca cu alții dintr-o serie de instituții membre.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • Malet Street, , London

Întrebări