Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes MSc Data Science și Inteligență Artificială
University of Liverpool Online Programmes

MSc Data Science și Inteligență Artificială

Liverpool, Regatul Unit

3 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 16.868 / per course

Învățământ la Distanță

Introducere

Urmăriți o carieră în acest sector cu cerere mare, în timp ce obțineți o înțelegere profundă și sistematică a domeniilor științei datelor și AI cu acest MSc în știința datelor și inteligență artificială complet online, cu fracțiune de normă de la Universitatea din Liverpool .

Această diplomă de conversie este concepută pentru studenții dintr-un fundal non-informatic, permițându-vă să obțineți un master generalist în acest subiect de specialitate. Domeniile științei datelor și inteligenței artificiale continuă să crească în importanță pentru întreprinderile din toate sectoarele, iar acest program beneficiază de cercetarea de ultimă oră a Universității din Liverpool în această disciplină.

Prin acest curs vei:

 • Obține o diplomă de generalist într-o materie de specialitate. Această diplomă de conversie este concepută pentru a oferi studenților dintr-un fundal non-informatic un set de cunoștințe și abilități tehnice specializate care au o aplicare imediată la locul de muncă.
 • Dezvoltați-vă abilitățile într-o cultură a excelenței în cercetare. Universitatea din Liverpool este renumită la nivel global pentru puterea cercetării sale în domeniul inteligenței artificiale și, prin intermediul Facilității noastre de inovare digitală , oferă o casă pentru cercetarea academică de vârf la nivel mondial într-un spectru larg de tehnologii emergente.
 • Studiați soluții practice la problemele din lumea reală. Acest program vă va oferi cunoștințele necesare pentru a cerceta, a propune și a implementa soluții creative la probleme practice și vă va oferi o perspectivă sistematică asupra gândirii actuale în domeniul științei datelor și AI.
 • Accesați mediul nostru de dezvoltare online pentru a vă exersa și a vă perfecționa noile abilități. Pe parcursul programului dvs., veți fi expus la tehnologii de ultimă generație și veți avea acces la soluții standard din industrie, disponibile ca servicii cloud, software open-source sau tehnologie comercială; toate incluse în taxa de școlarizare.

Descărcați un prospect sau vizitați site-ul nostru pentru mai multe detalii despre acest program, inclusiv informații despre modul.

Module

MSc în Știința Datelor și Inteligența Artificială constă din următoarele module predate și un proiect de disertație finală.

Există o scurtă pauză programată între module pentru a permite studenților să se reîmprospăteze și să reflecteze la ceea ce au învățat.

Premiile mai scurte pentru diplomă postuniversitară (120 de credite) și certificate postuniversitare (60 de credite) sunt, de asemenea, disponibile în acest subiect.

 • Tendințe globale în informatică (15 credite)
 • Matematică și statistică pentru știința datelor (15 credite)
 • Dezvoltare software în practică (15 credite)
 • Baze de date și sisteme informaționale (15 credite)
 • 3 module opționale din (3x15 credite):
  • Raționament și sisteme inteligente
  • Învățare automată în practică
  • Sisteme multi-agenți
  • Robotică
  • Invatare profunda
  • Procesarea și înțelegerea limbajului natural
 • Învățare profundă (15 credite)
 • Metode de cercetare în informatică (15 credite)
 • Proiectul Capstone Informatică (60 de credite)

Învățați de la experții din industrie .

Informatica de la Universitatea din Liverpool este condusă de cercetare și este renumită la nivel internațional pentru munca sa de ultimă oră. Cadrul de excelență în cercetare 2021 ne-a clasat pe locul 5 în Marea Britanie pentru rezultatele de cercetare de top la nivel mondial (4*) și 100% din mediul de cercetare evaluat ca fiind lider mondial (4*) sau excelent la nivel internațional (3*). Suntem recunoscuți în special pentru expertiza noastră în inteligența artificială, iar Facilitatea noastră de inovare digitală , care a fost deschisă oficial în 2022, oferă un alt hub pentru cercetarea noastră colaborativă în tehnologiile emergente.

Învață online oricând, oriunde

Obțineți experiența Universității din Liverpool oriunde vă aflați în lume. Acest curs 100% online oferă cursuri interactive și contact regulat cu personalul și colegii studenți din întreaga lume. Predarea este oferită prin intermediul Virtual Learning Environment (VLE) de ultimă generație, care oferă studenților acces la toate resursele necesare pentru studiul interactiv online. Pe această platformă, veți fi încurajat să lucrați în colaborare cu colegii de clasă și să citiți în mod activ subiectul dvs. prin biblioteca noastră completă de cărți electronice și reviste.

Evaluările sunt exclusiv prin teme online, mai degrabă decât prin examene. Veți fi evaluat printr-o serie de activități, inclusiv sarcini scrise, participarea la forumuri de discuții și intrări în jurnal.

Îți place ceea ce ai citit până acum?

Descărcați un prospect sau vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre acest program. Alternativ, puteți contacta unul dintre consilierii noștri de admitere pentru a obține răspunsuri la întrebări.

Una dintre cele mai bune modalități de a vedea dacă programul este potrivit pentru dvs. este să vă alăturați unuia dintre evenimentele noastre virtuale obișnuite, în care vi se va prezenta gama noastră de programe online, facilitățile noastre de învățare online și să participați la întrebări și răspunsuri cu personalul care să vă ajute. iei cea mai bună decizie cu privire la viitorul educației tale.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări